PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AMICA 514GcE3.33ZpTsAQ (xxl)

Zobraziť katalóg
AMICA 514GcE3.33ZpTsAQ (xxl)
Sporák kombinovaný s plynovou doskou, A, 4 horáky, liatinové rošty, elektronické zapaľovanie v gombíku, rúra 65 l, 10 funkcií pečenia, Ts programátor, funkcia super rýchly ohrev, rozmrazovanie, rošt, ľahko čistiteľný smalt, halogénové osvetlenie, 3 sklá dvierok, zrkadlové sklo dverí rúry, 85 x 50 x 60 cm
Kód:  AMSP0024 Produktové číslo:  514GcE3.33ZpTsAQ(XxL) Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA 514GcE3.33ZpTsAQ (xxl)

Kombinovaný sporák značky Amica v elegantnom antikorovom vyhotovení s displejom a Ts programátorom. Vďaka energetickej triede A nie je jeho prevádzka energeticky náročná a šetrí tak vaše peniaze. Spotrebič je vybavený štyrmi horákmi s elektronickým zapaľovaním. Všetky sú vybavené bezpečnostnou poistkou, takže ak prievan zhasne plameň, zavrie sa prívod plynu a nič neuniká. Mreže sú smaltované na zaistenie ľahšej údržby.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronické zapaľovanie s poistkou
  • Vnútorný objem 65 l
  • Ts programátor
  • Super rýchly ohrev - 150 °C za 4 minúty
  • 10 funkcií
  • Moderný dizajn
  • Trojité sklo dvierok
  • Energetická trieda A

Majte pečenie pod kontrolou

Tento model je vybavený výborným Ts programátorom, ktorý umožňuje odložiť začiatok alebo koniec pečenia, čo sa hodí na efektívne plánovanie prípravy jedla. Displej vo vypnutom stave ukazuje hodiny a nechýba ani akustický alarm. Objem vnútra elektrickej rúry je 65 l a dostatočne ho chránia dvierka s trojitým sklom, takže je bezpečná aj pre malé deti. Rúra ponúka možnosť využitia horného a dolného výhrevného telesa a grilu. Funkcia super rýchleho ohrevu dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, teda o 20 % rýchlejšie, ako je bežné.

Jednoduchá údržba

Varná doska je vyrobená z veľmi kvalitného skla. Vďaka tomu kombinuje ekonomickosť plynového sporáka spolu s dizajnom a jednoduchosťou umývania sklokeramickej dosky. Vnútorný povrch rúry je tiež zo smaltu, takže sa ľahko čistí. Súčasťou výbavy sú dva plechy.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 cm Hotovo!

Energetická trieda

Energetická trieda
A Hotovo!
Poznámka:
» Všetky nerezové sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA 514GcE3.33ZpTsAQ (xxl) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA 514GcE3.33ZpTsAQ (XxL).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií