Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

AMICA DRP 6411 ZAB

Zobraziť katalóg
AMICA DRP 6411 ZAB
Varná doska plynová, 4 horáky, elektronické zapaľovanie v gombíku, liatinové rošty, bezpečnostné poistky horákov pri doske
Kód:  AMIVD9 Produktové číslo:  DRP6411ZAB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA DRP 6411 ZAB

Hľadáte vstavaný spotrebič, ktorý by vynikal mimoriadnym retro vzhľadom, prvotriednym vyhotovením i skvelými a praktickými funkciami? Varná doska od popredného výrobcu Amica tieto atribúty jednoznačne spĺňa. Zaujme vás nevšednou kombináciou čiernej a zlatej farby aj kvalitným povrchom, ktorý sa ľahko čistí a udržiava. Vstavaný plynový spotrebič disponuje 4 rôzne veľkými horákmi s rôznymi výkonmi. Môžete tak pohodlne pripraviť aj viac chodov naraz a využiť ľubovoľnú veľkosť hrncov a panvíc. Varte pohodlne a bez obmedzení.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronické zapaľovanie horákov pre vaše pohodlie
  • Dva samostatné liatinové rošty zabezpečia odolnosť a stabilitu
  • Ojedinelý retro dizajn s extra výkonným RAPID horákom
  • Bezpečnostná poistka horákov pre vaše bezpečie

Komfortné zapaľovanie

Plynová varná doska je vybavená integrovaným zapaľovaním v ovládacom gombíku. Stačí len stlačiť vybraný gombík, následne ho otočiť a vybraný horák sa automaticky rozpáli na požadovanú úroveň. Ovládací panel je umiestnený na bočnom okraji varnej dosky tak, aby bola regulácia horákov maximálne komfortná. Spotrebič vás poteší aj dvoma kvalitnými liatinovými roštami, ktoré sú zárukou odolnosti, ľahkej údržby i stabilného varenia.

Pre bezpečné varenie

Samozrejmosťou je aj termoelektrická poistka zhasnutia plameňa. V prípade, že by plameň nečakane zhasol, napríklad v dôsledku prievanu, automaticky sa zastaví prívod plynu.

Doplňujúce vlastnosti:

Výkon varných zón:

1× najmenší horák s priemerom 4 cm: 1 kW
2× stredný horák s priemerom 6,5 cm: 1,8 kW
1× RAPID horák s priemerom 9 cm: 2,8 kW

R ozmery:
40 × 590 × 520 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tvrzené sklo nebo nerez?

Diskusia a poradňa k AMICA DRP 6411 ZAB
Príslušenstvo pre AMICA DRP 6411 ZAB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA DRP 6411 ZAB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMICA DRP 6411 ZAB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií