Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AMICA MI 427 CD

Zobraziť katalóg
AMICA MI 427 CD
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A++, 10 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, zásuvka na príbory, výška 81.5 cm, hĺbka 55 cm,
Kód:  AMIDW41 Produktové číslo:  1100426 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA MI 427 CD

Vstavaná umývačka riadu Amica MI 427 CD sa vždy s perfektným výsledkom postará o umytie špinavého riadu. Umývačka disponuje kapacitou na 10 súprav riadu, z ktorého odstráni všetky nečistoty. K tomu prispejú 3 nezávislé ramená, ktoré rotujú v opačnom smere tak, aby bol využitý maximálny výkon. Tlakom vody pritom zaisťujú precízne odstránenie nečistôt. Okrem perfektného umývania zaručí umývačka riadu tiež usušenie riadu, a to vďaka systému HotAir. Ten riad usuší prostredníctvom odparenia vody a jej následnej kondenzácie. Voda sa pri poslednom oplachu zahreje a z riadu sa potom ľahko odparí. Umývačka je vybavená tiež časovačom, ktorý umožňuje odložiť štart umývacieho cyklu až o 24 hodín. Môžete tak načasovať jej zapnutie v noci za energeticky menej náročného režimu a pritom sa nemusíte obávať, že by vás jej prevádzka rušila, pretože disponuje nízkou hlučnosťou.


Kľúčové vlastnosti úzkej vstavanej umývačky riadu Amica MI 427 CD

  • Praktická vstavaná umývačka s kapacitou pre 14 súprav riadu
  • S 3 nezávislými ramenami rotujúcimi opačným smerom
  • Systém HotAir pre precízne usušenie riadu
  • Možnosť odloženia začiatku umývacieho cyklu o 24 hodín
  • Horný a dolný kôš aj tretí kôš na príbory
  • Celkom 7 umývacích programov
  • Vstavaná umývačka AMICA MI 427 so samočistiacou funkciou
  • Indikátor prevádzky v podobe modrého svetla svietiaceho na podlahu
  • Vodná stopka vypínajúca prívod vody pri poruche
  • Farebné vyhotovenie: biele


Veľmi úsporná umývačka riadu Amica MI 427 CD

Umývačka riadu Amica MI 427 CD patrí do energetickej triedy A++, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Umývačka je vybavená programom Auto, ktorý automaticky upraví množstvo použitej vody a jej teplotu v závislosti od toho, ako špinavý riad je. Elektrický senzor potom po prvom oplachovaní skontroluje špinavosť vody a vyberie optimálnu teplotu medzi 45 – 60 °C. Výhodou umývačky riadu Amica MI 427 CD je možnosť odložiť štart umývacieho procesu až o 24 hodín. Môžete tak naplánovať presne podľa potreby, kedy sa umývačka sama spustí. Intenzívny program pri teplote 60 °C odstráni z riadu všetky nečistoty a zaschnutú špinu.

Šikovne navrhnutý vnútorný priestor

Vstavaná umývačka Amica MI 427 CD pojme až 10 súprav riadu. Po jej otvorení vás iste poteší praktické osvetlenie, takže budete mať perfektný prehľad o obsahu. Okrem špeciálnych košov na taniere je vrchný kôš výškovo nastaviteľný bez nutnosti jeho vysunutia z vodiacich líštKôš môžete nastaviť dokonca aj pri úplnom naplnení. Stačí zľahka zdvihnúť kôš a zmeniť jeho polohu. Priestor umývačky riadu Amica MI 427 CD si teda môžete prispôsobiť presne podľa svojich predstáv.

Zabezpečenie proti úniku vody

Umývačka riadu Amica MI 427 CD disponuje vodnou stopkou, ktorá automaticky vypne prívod vody priamo v kohútiku v prípade, že dôjde k akejkoľvek poruche. Vaša domácnosť tak bude úplne v bezpečí a vy sa nemusíte báť, že by sa v čase, keď nebudete doma, niečo prihodilo.

Praktický kôš na príbory

Pre ešte väčší komfort je umývačka riadu Amica MI 427 CD vybavená košom na príbory, ktorý je umiestnený hore v samostatnom koši, takže ho už nenájdete klasicky v dolnej časti umývačky. Ušetríte tým veľa miesta v dolnom koši, ktorý môžete využiť na iný riad. Kôš na príbory je inštalovaný na vodiacich lištách s plným výsuvom. Stredovú časť môžete jednoducho vybrať a rovnako jednoducho aj tiež umiestniť späť do umývačky Amica MI 427 CD. MaxiSpace3 vám tak ponúka nielen komfort, ale tiež ešte väčšiu kapacitu umývačky.

Modrý lúč Blue Dot

O prevádzke umývačky riadu Amica MI 427 CD budete informovaní modrým lúčom Blue Dot, ktorý uvidíte na podlahe. Po dokončení umývacieho cyklu svetlo krátko bliká a potom zhasneVy tak ľahko zistíte, že umývačka riadu Amica MI 427 CD už dokončila proces umývania.

Ušetrite ešte viac času a energie s umývačkou riadu Amica MI 427 CD

Potrebujete umyť len nejakú časť riadu a viete, že nenaplníte celú umývačku? To nevadí. Umývačka riadu Amica MI 427 CD vám totiž umožní ju zapnúť aj v prípade, že je naplnený iba jeden kôšVďaka tejto funkcii ušetríte nielen čas, ale aj vaše peniaze. Koniec umývacieho cyklu je potom akusticky signalizovaný.

Prepracovaná funkcia HotAir umývačky riadu Amica MI 427 CD

Pre čo najlepší výsledok umývania je umývačka riadu Amica MI 427 CD vybavená špeciálnou funkciou HotAir, ktorá sa postará o to, aby ste z umývačky vytiahli krásne suchý a dokonale čistý riad. Už tak nebudete musieť čakať, než riad sám uschne. Systém HotAir riad usuší priamo v umývačke riadu Amica prostredníctvom odparenia vody z riadu a jej kondenzácie. Voda sa zahreje pri poslednom oplachu na vysokú teplotu a z riadu sa odparí. Vnútro umývačky je horúce a rovnako horúci je aj vzduch vo vnútri.

7 účinných umývacích programov

K dispozícii máte celkom 7 programov, ktoré sa dokonale postarajú o umytie riadu. Jedným z nich je umývací cyklus pri 30 °C, ten je ideálny predovšetkým pre jemné sklo či ako rýchla záchrana po oslave u vás doma. Kuchynská panvica či hrnce s odolnými nečistotami ľahko zvládne umyť intenzívny umývací program, ktorého súčasťou je predumytie horúcou vodou a na záver dva oplachovacie cykly horúcou vodou. Vo výbave umývačky riadu Amica MI 427 CD nechýba ani automatický program, ten upravuje množstvo vody a jej teplotu v závislosti od toho, ako špinavá voda z riadu je po prvom oplachovaní. Následne zvolí optimálnu teplotu medzi 45 – 60 °C. Umývačka je vybavená tiež programom na čistenie jej vnútorného priestoru, kedy vysoká teplota a rýchlosť zabezpečujú účinné premývanie všetkých kútov. Umývačka riadu je vďaka tomu čistá a svieža a jej životnosť sa tým zvyšuje.

Programy vstavanej umývačky riadu Amica MI 427 CD

  • Program Auto 45 – 55 °C
  • Intenzívny 60 °C
  • Program sklenené riady 40 °C
  • ECO 45 °C
  • Program Štandardný - 55 °C
  • Párty program
  • Program 90' – 65 °C/90 min
  • Automatické čistenie filtra 70 °C/90 min



vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,4 m (1,4 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je prosím možné na myčku namontovat kuchyňská dvířka? Děkuji.

Diskusia a poradňa k AMICA MI 427 CD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA MI 427 CD.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií