AP+ nový vizuál PET

AMICA MI 625 AGB

Zobraziť katalóg
AMICA MI 625 AGB
4,7 3 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A++, 12 súprav riadu, hlučnosť 49 dB, odložený štart a detská poistka, výška 81.5 cm, šírka 59.6 cm, hĺbka 57.8 cm,
Kód:  AMIDW40 Produktové číslo:  1100399 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA MI 625 AGB

Aj lacná umývačka toho vie zvládnuť veľa a súčasne byť efektívna. Dôkazom toho je umývačka MI 625 AGB od spoločnosti Amica. Spotrebič patrí do energetickej triedy A++, počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 259 kWh elektrickej energie, 3 080 litrov vody a s kapacitou pre 12 súprav riadu zastane svoje miesto aj v početnejších rodinách. Veľmi pekným údajom je, že umývačka na jeden umývací cyklus spotrebuje iba 11 litrov vody. Skvelé, že? To všetko navyše za veľmi priaznivú obstarávaciu cenu, ktorej takmer nejde odolať. So svojou vstavanou konštrukciou sa umývačka Amica bude hodiť do každej modernej kuchyne. Zaiste poteší aj jednoduché ovládanie pomocou prehľadne rozložených tlačidiel a LED displeja. Výkonný motor vie byť aj tichý a hladina hluku počas umývania riadu nepresahuje hodnotu 49 dB. Vy si tak môžete dopriať zaslúženú chvíľku odpočinku bez akéhokoľvek rušenia. Nechajte váš špinavý riad na odborníkov z dielne Amica.

Kľúčové vlastnosti umývačky riadu Amica MI 625 AGB

  • Vstavaná umývačka od spoločnosti Amica
  • Určená pre 12 súprav riadu
  • Energetická trieda A++ (259 kWh/rok)
  • Integrovaný ovládací panel
  • Prehľadný LED displej
  • Maximálna hlučnosť je 49 dB
  • 5 praktických programov
  • Odložený štart
  • Sušenie zvyškovým teplom
  • Ukazovateľ nedostatku leštidla a soli

Skvelá umývačka Amica MI 625 AGB

Vstavaná umývačka Amica MI 625 AGB disponuje 5 praktickými programami. Vy tak máte záruku, že váš riad bude vždy dokonale čistý. Stačí umývačku naplniť, nastaviť ten správny program a nechať spotrebič pracovať. Prednosťou tohto modelu je prítomnosť moderného systému sušenia. Ten zvyšuje účinnosť poslednej fázy pracovného cyklu umývania. Vo vnútornej časti sa nekumuluje vodná para a riad je tak ideálne suchý a zároveň lesklý. Dajte navždy zbohom škvrnám a otravným zaschnutým kvapkám. Nízke náklady na prevádzkovanie umývačky je možné docieliť navyše aj vďaka funkcii odloženého štartu. Vďaka tomu môžete využívať napríklad energeticky menej náročný nočný režim. Výrobca myslel aj na bezpečnosť a neprekvapí tak prítomnosť detskej poistky.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
58 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA MI 625 AGB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA MI 625 AGB.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií