Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

AMICA MI 628 AEGB

Zobraziť katalóg
AMICA MI 628 AEGB
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A++, 14 súprav riadu, hlučnosť 47 dB, zásuvka na príbory, odložený štart a senzor naplnenia, výška 81.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 55 cm,
Kód:  AMIDW43 Produktové číslo:  1100335 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA MI 628 AEGB

Vstavaná umývačka Amica MI 628 AEGB sa vždy s perfektným výsledkom postará o umytie špinavého riadu. Disponuje kapacitou na 14 sád riadu, z ktorého odstráni všetky nečistoty. K tomu prispejú 3 nezávislé ramená, ktoré rotujú v opačnom smere tak, aby bol využitý maximálny výkon. Tlakom vody pritom zaisťujú precízne odstránenie nečistôt. Okrem perfektného umývanie umývačka zaistí tiež usušenie riadu, a to vďaka systému HotAir. Ten riad usuší prostredníctvom odparenia vody a jej kondenzácie. Voda sa pri poslednom oplachu zahreje a z riadu sa potom ľahko odparí. Umývačka Amica MI 628 AEGB je vybavená tiež časovačom, ktorý umožňuje odložiť štart umývacieho cyklu až o 24 hodín. Môžete tak načasovať jej zapnutie v noci za energeticky menej náročného režimu a pritom sa nemusíte obávať, že by vás jej prevádzka rušil, pretože disponuje nízkou hlučnosťou.


Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky Amica MI 628 AEGB

  • Praktická vstavaná umývačka s kapacitou pre 14 súprav riadu
  • S 3 nezávislými ramenami rotujúcimi opačným smerom
  • Systém HotAir na precízne usušenie riadu
  • Možnosť odloženia začiatku umývacieho cyklu o 24 hodín
  • Horný a dolný kôš aj tretí kôš na príbory
  • Celkom 8 umývacích programov
  • AMICA MI 628 AEGB s LED displejom
  • Vodná stopka vypínajúca prívod vody pri poruche
  • Biele farebné vyhotovenie


Veľmi úsporná umývačka Amica MI 628 AEGB

Umývačka Amica MI 628 AEGB patrí do energetickej triedy A ++, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.   Umývačka je vybavená programom Auto, ktorý automaticky upraví množstvo použitej vody a jej teplotu v závislosti od toho, ako veľmi špinavý je riad. Elektrický senzor potom po prvom oplachovaní skontroluje špinavosť vody a vyberie optimálnu teplotu medzi 45-60 ° C. Výhodou umývačky Amica MI 628 AEGB je možnosť odložiť štart umývacieho procesu až o 24 hodín. Môžete tak naplánovať presne podľa potreby, kedy sa umývačka sama spustí. Intenzívny program pri teplote 60 ° C odstráni z riadu všetky nečistoty a zaschnutú špinu.

Možnosť skráteného programu 1/2 náplne

Umývačka Amica MI 628 AEGB ponúka možnosť skráteného programu, ktorý využijete predovšetkým, keď potrebujete rýchlo umyť niektorý riad. Môžete teda začať umývanie i napriek tomu, že nemáte naplnenú umývačku. Stačí zaplniť jeden kôš, alebo oba súčasne. Ramená budú vďaka tomu striedavo pracovať v sekvenčnom systéme. Ušetríte tým veľa času a energiu.

Šikovne navrhnutý vnútorný priestor

Amica MI 628 AEGB pojme až 14 súprav riadu. Po jej otvorení vás iste poteší praktické osvetlenie, takže budete mať perfektný prehľad o obsahu. Okrem špeciálnych košov na taniere je vrchný kôš výškovo nastaviteľný bez nutnosti jeho vysunutie z vodiacich líšt. Kôš môžete nastaviť dokonca aj pri úplnom naplnení. Stačí zľahka zdvihnúť kôš a zmeniť jeho polohu. Priestor umývačky Amica MI 628 AEGB si teda môžete prispôsobiť presne podľa svojich predstáv.

Zabezpečenie proti úniku vody

Umývačka Amica MI 628 AEGB disponuje vodnou stopkou, ktorá automaticky vypne prívod vody priamo pri kohútiku v prípade, že dôjde k akejkoľvek poruche. Vaša domácnosť tak bude úplne v bezpečí a vy sa nemusíte báť, že by sa v čase, keď nebudete doma, niečo prihodilo.

Praktický kôš na príbory

Pre ešte väčší komfort je umývačka Amica MI 628 AEGB vybavená košom na príbory, ktorý je umiestnený hore v samostatnom koši, takže ho už nenájdete klasicky v dolnej časti umývačky. Ušetríte tým veľa miesta v dolnom koši, ktorý môžete využiť na iný riad. Kôš na príbory je inštalovaný na vodiacich lištách s plným výsuvom. Stredovú časť môžete jednoducho vybrať a rovnako jednoducho aj tiež umiestniť späť do umývačky Amica MI 628 AEGB. MaxiSpace3 vám tak ponúka nielen komfort, ale tiež ešte väčšiu kapacitu umývačky.

Prepracovaná funkcia HotAir umývačky Amica MI 628 AEGB

Na čo najlepší výsledok umývania je umývačka Amica MI 628 AEGB vybavená špeciálnou funkciou HotAir, ktorá sa postará o to, aby ste z umývačky vytiahli krásny suchý a dokonalé čistý riad. Už tak nebudete musieť čakať, než riad sám uschne. Systém HotAir riad usuší priamo v umývačke Amica prostredníctvom odparenia vody z riadu a jej kondenzácie. Voda sa zahreje pri poslednom oplachu na vysokú teplotu a z riadu sa odparí. Vnútro umývačky je horúce a rovnako horúci je aj vzduch vo vnútri.

8 účinných umývacích programov umývačky Amica MI 628 AEGB

K dispozícii máte celkom 8 programov, ktoré sa dokonale postarajú o umytie riadu. Jedným z nich je umývací cyklus pri 45 ° C, ten je ideálny predovšetkým na jemné sklo a šetrí navyše čas, lebo trvá iba 30 minút. Kuchynské panvice či hrnca s odolnými nečistotami ľahko zvládne umyť intenzívny umývací program, ktorého súčasťou je predumytie horúcou vodou a na záver dva oplachovacie cykly horúcou vodou. Vo výbave umývačky Amica MI 628 AEGB nechýba ani automatický program, ten upravuje množstvo vody a jej teplotu v závislosti na tom, ako špinavá voda z riadu je po prvom oplachovaní. Následne zvolí optimálnu teplotu medzi 45 ° C až 60 ° C.

Programy umývačky Amica MI 628 AEGB

  • Program Auto 45 ° - 55 ° C
  • Intenzívne umývanie 60 ° C
  • Program sklenený riad 40 ° C
  • ECO 45 ° C
  • Program Štandardný - 55 ° C
  • Program namáčanie
  • Hodinový program 60 ° C / 60 min.
  • Krátky program 30' 45 ° C / 30 min.



vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,7 m (1,7 m) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, má umývačka signalizáciu procesu umývania? Resp. po ukončení len pipne? Ďakujem

Diskusia a poradňa k AMICA MI 628 AEGB
Príslušenstvo pre AMICA MI 628 AEGB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA MI 628 AEGB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií