Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AMICA MV 627 AEGX

Zobraziť katalóg
AMICA MV 627 AEGX
4,5 22 hodnotení
Umývačka riadu voľne stojacia, energetická trieda A++, 14 súprav riadu, hlučnosť 47 dB, zásuvka na príbory, odložený štart, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor a detská poistka, výška 84.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  AMIDW29 Produktové číslo:  MV627AEGX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA MV 627 AEGX

So špičkovou umývačkou Amica energetickej triedy A++ nielen ušetríte, ale tiež uvítate jej pomerne nízku prevádzkovú hlučnosť 47 dB, vďaka ktorej vás doma nebude rušiť. Ponúkne prepracovaný dizajn, celkové kvalitné spracovanie a veľa užitočných funkcií, ktoré ocení naozaj každý.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporná energetická trieda A++
  • 7 umývacích programov
  • Intenzívne umývanie 60 °C pre veľmi špinavé riady
  • Nízka spotreba s programom Eco
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • Tretí kôš na príbory Maxi Space3
  • Elektronický ukazovateľ nedostatku soli a leštidla
  • Ochrana proti pretečeniu

Profík, ktorý sa nezaprie

Dovnútra umývačky sa bez problému zmestí až 14 súprav riadu, takže je určite vhodná aj pre veľké rodiny. Z tohto dôvodu je tiež vybavená bezpečnostným detským zámkom. Ponúka až 7 umývacích programov, medzi ktorými nechýba ani šetrné sférové umývanie, ktoré môžete využiť aj vtedy, ak je zaplnený len jediný kôš, čím ušetríte nielen čas, ale aj peniaze.

Pre náročné riady môžete nastaviť program Intenzívne umývanie pri 60 °C. V tomto režime najprv prebehne predumytie horúcou vodou a po ňom nasledujú dva oplachovacie cykly horúcou vodou. Program sa hodí napríklad na pripálené panvice, pre ktoré bežný program nestačí.

To ale nie je všetko! Vďaka šikovnému systému Aqua Spray dosiahnete maximálneho efektu čistoty. Nezávisle sprchujúce ramená disponujú špeciálnou konštrukciou, kedy sa stredové a horné ramená otáčajú v opačnom smere, ich prúdy vody sa navzájom nerušia a spoločne s hornou dodatočnou tryskou sa voda dostáva mnohonásobne účinnejšie medzi riad v hornom koši.

Jednoduchá obsluha a ďalšie benefity

O jednoduchú obsluhu sa stará ovládanie tlačidlami spoločne s prehľadným displejom. Po stránke komfortu iste oceníte sušenie Hot Air Drying, vďaka ktorému sa vo vnútri neakumuluje vodná para a riad je ideálne suchý a lesklý, bez škvŕn a zaschnutých kvapiek. Ďalšou vychytávkou je aj výškovo nastaviteľný horný kôš a rôzne skladacie prvky, ktoré zefektívnia ukladanie väčšieho riadu.

 

Programy:
Auto
Intenzívne
Normálny
Eco
Sklo
90 minút
krátky

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,7 m (1,7 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímá mě, jestli nemáte nějaké nové, oficiální informace, zda jde sundat horní kryt myčky kvůli zasunutí pod pracovní desku. Děkuji

Dobrý den chtěla bych se prosím zeptat zda u myčky je odnímatelný vršek aby ji bylo možné zasunout pod prac.desku . Děkuji

Pěkný den, lze u myčky AMICA MV 627 AEGX vyměnit dodávanou přívodní hadici (která nemá podle informací funkci AQUASTOP) a použít jako ochranu přívodní hadici WPro SIH 250 nebo ELECTROLUX Bezpečnostní přívodní hadice 2.5m E2WIS250A2 ?

Dobrý den, rád bych se zeptal jak vysoká je spodní část na talíře? Děkuji

Dobrý den vztahuje se prodloužená záruka i na topné těleso. Děkuji

Dobrý den, o kolik se sníží po sundání horního krytu, prosím? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, opravdu jde horní kryt sundat? Všude čtu, že nejde.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat může být hadice vypousteci na myčku 2,5-3 metry???Děkuji za odpověď 🙂

Dobrý den, jaká je hloubka myčky nádobí po sundání horního krytu? Děkuji

dobrý den , jaky nejkratsi program ma mycka?

12
Diskusia a poradňa k AMICA MV 627 AEGX
Príslušenstvo pre AMICA MV 627 AEGX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA MV 627 AEGX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMICA ZWM627IEC.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií