MPLA319427

AMICA MVA 639 DCX

Zobraziť katalóg
AMICA MVA 639 DCX
Umývačka riadu – štandardná (60 cm), voľne stojaca a s čelným ovládacím panelom, energetická trieda C, umyje až 14 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), príborový kôš, odložený štart, automatické otváranie dverí, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, AquaStop, detská poistka a program na ochranu skla, rozmery 84,5 × 59,8 × 60 cm (V׊×H)
Kód:  AMIDW65 Produktové číslo:  1193127 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA MVA 639 DCX

Ušetríte vďaka umývačke nielen vodu a energiu, ale aj svoje ruky a čas. Štandardná umývačka riadu AMICA je široká 60 cm a nájde využitie predovšetkým vo veľkej rodine, v ktorej sa veľa varí. Umývačku možno umiestniť kamkoľvek, ak je blízko prípojka vody, odpadu a elektrickej energie. Voľne stojacia umývačka sa dá umiestniť aj do už hotovej kuchyne. Na umiestnenie ovládacieho panela bola vybraná predná strana dvierok, a tak môžete jednoducho ovládať aj zatvorenú umývačku. Umývačka riadu AMICA MVA 639 DCX spadá do energetickej triedy C. Bude pre vás zárukou nízkej spotreby energie pri vysokej kvalite umývania. Jej ekologický program má nastavenú spotrebu elektrickej energie 75 kWh. Zmestí sa do nej až 14 súprav riadu na jedno umytie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 198 min. Umývačka spotrebuje oveľa menej vody, ako keby ste umývali riad ručne pod tečúcou vodou. Program ECO dokáže znížiť spotrebu vody až na 9,8 l. Horný kryt z umývačky možno odobrať, teda ju jednoducho umiestnite aj pod kuchynskú linku. Rozmery umývačky riadu AMICA majú 84,5 × 59,8 × 60 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu AMICA MVA 639 DCX Lifestyle
Umývačka riadu AMICA MVA 639 DCX Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti umývačky riadu AMICA MVA 639 DCX

  • Umývačka obsahuje kôš na príbory
  • Môžete využiť funkciu odloženého štartu
  • Po ukončení umývacieho programu sa dvierka samé otvoria
  • Koše si môžete ľahko nastaviť do požadovanej výšky podľa umývaného riadu
  • Umývačka disponuje praktickým displejom
  • Zabudovaný vodný senzor si sám nadávkuje umývací prostriedok, tlak, teplotu vody a počet oplachov
  • Ak začne unikať voda z hadice, spoľahnúť sa môžete na pridanú funkciu aqua stop
  • Podstavná umývačka riadu sa dokáže postarať o všetok špinavý riad
  • Ovládací panel je umiestnený na prednej strane dvierok
  • Rodičia malých detí určite ocenia detskú poistku
  • Na umývanie krehkého riadu využite program na ochranu skla

Umývačka riadu AMICA sa môže pochváliť bohatou výbavou funkcií

Umývačka riadu AMICA MVA 639 DCX disponuje košom na príbory, v ktorom budú vidličky aj nože spoľahlivo uložené. Nepochybne oceníte funkciu odloženého štartu, s ktorou si nastavíte spustenie umývačky v dobe, ktorá vám najviac vyhovuje. Tak bude váš riad suchý a čistý v čase, keď ho budete chcieť použiť. Po skončení umývacieho programu sa dvierka automaticky otvoria a riad doschne vďaka prirodzenej cirkulácii vzduchu. Koše ľahko nastavíte do polohy podľa výšky umývaného riadu. K dispozícii je aj praktický a čitateľný displej, vďaka ktorému budete mať prehľad o prebiehajúcom programe. Umývačka riadu disponuje veľmi praktickou funkciou vodného senzora, keď si na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody sama nastaví potrebné množstvo čistiaceho prostriedku, tlak, teplotu vody aj počet oplachov. Znižuje sa tak spotreba vody, energie aj umývacích prostriedkov. Vstavaná funkcia aquastop sa postará o vypnutie umývačky, odčerpanie vody a zatvorenie prívodného ventilu v prípade úniku vody z hadice. Preto sa nemusíte obávať nečakaných havárií, ak zapnete umývačku a práve nebudete doma.

Umývačka riadu AMICA MVA 639 DCX Vlastnosti/technológia
Umývačka riadu AMICA MVA 639 DCX Príslušenstvo

Užitočné funkcie spríjemnia prácu

Na umývanie krehkého riadu je tu pripravený program na ochranu skla. Jeho starosťou je, aby boli poháre čisté, lesklé a bez zaschnutých kvapiek. Tento program navyše sklo chráni a tým predlžuje jeho životnosť. Umývačka riadu AMICA vám zaistí dokonale čistý riad, a vy tak budete mať viac času na seba a svoju rodinu.

Umývačka riadu AMICA MVA 639 DCX Príslušenstvo

Bezpečnosť ako priorita

Pridaná funkcia aqua stop v prípade úniku vody z hadice zvládne vypnúť umývačku a zavrieť prívodný ventil. Preto sa nemusíte báť nepríjemných nehôd, keď necháte zapnutú umývačku a odídete z domu. Rodičia malých detí ocenia detskú poistku, ktorou zablokujú ovládací panel a nestane sa, že bude umývačka náhodne zapnutá či prepnutá na iný program. Medzi jej prednosti patrí aj to, že sa deti nedostanú k zásobníku s umývacími prostriedkami.

Energetické hodnoty umývačky

Umývačka AMICA MVA 639 DCX patrí do energetickej triedy C. Garantuje nízku spotrebu energie a zachovanie vysokej kvality umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu je nastavená na 75 kWh. Disponuje priestorom až na 14 jedálenských súprav riadu na jedno umývanie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 198 min. Vďaka umývačke použijete oveľa menej vody ako pri ručnom umývaní riadu pod tečúcou vodou. S programom ECO znížite spotrebu vody až na 9,8 l. K výhodám patrí možnosť zloženia horného krytu umývačky., preto ju ľahšie dostanete pod kuchynskú linku. Rozmery umývačky riadu AMICA sú 84,5 × 59,8 × 60 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu AMICA MVA 639 DCX Vlastnosti/technológia
Umývačka riadu AMICA MVA 639 DCX Energetický štítok

Údaje uvádzané na energetickom štítku umývačiek riadu:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model umývačky riadu
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 100 cyklom v programe ECO
  • Počet súprav: kapacita štandardných súprav riadu v programe eco
  • Litre: spotreba vody v programe ECO v litroch na cyklus
  • Čas: trvanie programu ECO v h/min
  • dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom

__________________________________________________________________

Kapacita umývačky sa udáva v počte štandardných sád riadu = jeden plytký tanier, jeden hlboký tanier, jeden dezertný tanierik, jeden hrnček, jeden pohár a jeden kompletný príbor. Prípustné odchýlky pri overovaní sú nasledovné: ročná spotreba energie, vody a trvania programu môžu byť o 10 % vyššia, trieda účinnosti sušenia o 19 % vyššia, hladina hluku musí byť rovnaká alebo niž

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
75 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,3 h (198 min) Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
75 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,3 h (198 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,8 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
84,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,45 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,35 m (1,35 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA MVA 639 DCX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA MVA 639 DCX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMICA MVA 639 DCX.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií