Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AMICA SBS 1851 FDX

Zobraziť katalóg
AMICA SBS 1851 FDX
Americká chladnička výška 185.5 cm, energetická trieda A+, objem chladničky 351 l, objem mrazničky 260 l, hlučnosť 40 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 5, počet priehradiek mrazničky 6, nofrost, super mrazenie, super chladenie, led osvetlenie, displej a perfectfresh , výška 185.5 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 66.2 cm,
Kód:  AMIAML01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA SBS 1851 FDX

AMICA SBS 1851 FDX predstavuje americkú chladničku s mrazničkou, ktoré vďaka objemu 351 a 260 litrov uchovajú veľké množstvo potravín. Chladnička aj mraznička sú vybavené alarmom, ktorý vás upozorní na zvýšenú teplotu podsvietením ikony Alarm a súčasne zvukovým signálom. Ak zabudnete zavrieť dvere, zapne sa po 2 minútach dverový alarm, ktorý vás takisto upozorní pomocou zvuku. Nechýba ani bezpečnostná detská poistka, ktorá pri jej aktivácii vypne ovládací panel. Chladnička AMICA SBS 1851 FDX vyniká svojimi praktickými funkciami, medzi ktoré patrí funkcia Super Cool, ktorá umožňuje rýchlo ochladiť potraviny, vďaka čomu vydržíia dlhšie čerstvé. V prípade, že plánujete dlhšiu neprítomnosť, určite oceníte funkciu Holiday.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Amica SBS 1851 FDX

  • Americká chladnička s mrazničkou
  • Alarm upozorňujúci na zvýšenú teplotu a dverový alarm
  • Bezpečnostná detská poistka
  • Chladnička s funkciou Super Cool umožňuje rýchlo ochladiť potraviny
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Režim Holiday v prípade dlhšej neprítomnosti
  • Zásuvka VitControl na zmenu hladiny vlhkosti
  • Zásuvka na zeleninu aj fresh zone priehradka
  • Držiak na fľaše
  • Mraznička s objemom 260 l
  • S funkciou Super mrazenie a výrobou ľadových kociek
  • Farebné vyhotovenie: antikorové

Chladnička s praktickými funkciami

Chladnička AMICA SBS 1851 FDX vie nielen super rýchle chladenie, ale taktiež je vybavená automatickým odmrazovaním. Za pomoci zásuvky VitControl je zase možné meniť hladinu vlhkosti. Rôzne potraviny vyžadujú pre dlhšiu čerstvosť optimálnu hladinu vlhkosti. Zásuvka je opatrená posúvačom, vďaka ktorému do nej môžete pustiť viac vzduchu a docieliť tak dlhšiu čerstvosť uložených potravín. Chladnička AMICA SBS 1851 FDX disponuje v hornej časti dverí ovládacím panelom. Ten zobrazuje aktuálnu teplotu a umožňuje nastavenie jednotlivých funkcií. Perfektnú viditeľnosť vo vnútri chladničky zaistí LED osvetlenie.

Skvelé vybavenie chladničky

Vďaka skvelej vnútornej organizácii do chladničky AMICA SBS 1851 FDX veľmi prehľadne uložíte všetky potraviny. Je vybavená 5 poličkami, zásuvkou na zeleninu aj fresh zone priehradkou. Dvere disponujú ďalšími 5 priehradkami na uloženie drobnejších potravín. Nechýba ani praktický držiak na fľaše. AMICA SBS 1851 FDX je veľmi praktickou a priestrannou chladničkou, ktorá umožní uchovanie veľkého množstva potravín.

Priestranná mraznička

Mraznička s objemom 260 litrov umožní zmrazenie skutočne veľkého množstva potravín. Je opatrená funkciou Super mrazenie, s ktorej pomocou znížite rýchlo teplotu vo vnútri a potraviny tak zostanú dlhšie čerstvé. Ak plánujete dlhšiu neprítomnosť, je mraznička podobne ako chladnička vybavená režimom Eco Energy. Mraznička tiež umožňuje výrobu ľadových kociek, čo určite oceníte nielen v letných mesiacoch. Disponuje celkom 6 poličkami, ktorých súčasťou je 6 šuplíkov a jedna výklopná priehradka. Vďaka skvelej organizácii tak môžete všetky potraviny uložiť veľmi prehľadným spôsobom. Ak hľadáte veľmi priestrannú chladničku a mrazničku, AMICA SBS 1851 FDX je skvelou voľbou.

Rozmery chladničky:
185,5 × 66,2 × 59,5 cm

Rozmery mrazničky:
185,5 × 66,2 × 59,5 cm

Objem chladničky:
351 l

Objem mrazničky:
260 l


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
611 l Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!
Vlastnosti chladničky
Displej, LED osvetlenie Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
611 l Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
186 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA SBS 1851 FDX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SBS 1851 FDX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMICA SBS 1851 FDX.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií