Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AMICA SHC 5865 W

Zobraziť katalóg
AMICA SHC 5865 W
4,0 4 hodnotení
Sporák elektrický so sklokeramickou doskou, energetická trieda A, príkon 8,7 kW, vnútorný objem rúry 65 l, 8 funkcií, s ventilátorom, 2 plechy
Kód:  AMI001d Produktové číslo:  SHC5865W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHC 5865 W

Úsporám v ústrety so značkou Amica

Amica sa stará o životné prostredie a okrem najnovších technológií zavádza tiež ekologické riešenia. Preto aj v súlade s novou normou Európskej únie majú všetky sporáky a rúry energetickú triedu A. Energetická trieda A garantuje nízke účty za elektrickú energiu.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Štvorica moderných platničiek

Štvorica moderných platničiek

Bezpečné varenie

Spotrebič je vybavený 4× Hi-light platničkami s dvoma priemermi, takže si poradí s hrncami akýchkoľvek tvarov a veľkostí. Navyše môžete začať variť už v priebehu niekoľkých sekúnd. Ukazovateľ zvyškového tepla signalizuje, či je platnička ešte teplá. Zhasne až vtedy, ak je úplne bezpečná na dotyk dlaní. Ich údržba je navyše veľmi jednoduchá.


Moderné funkcie

Objem vnútra elektrickej rúry je 65 l a dostatočne ho chránia dvierka s trojitým sklom, takže sa nepopálite. Na pečenie si môžete vybrať z 8 funkcií využitím horného a dolného výhrevného telesa, grilu a ventilátora.

Funkcia super rýchleho ohrevu dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, teda o 20 % rýchlejšie, ako je bežné. Jej vnútorný povrch je tiež zo smaltu, takže sa ľahko čistí. Súčasťou výbavy sú dva plechy a rošt.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Amica

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hello there, Could you kindly tell me the weight of this oven(including packaging) and it's other dimensions besides the width(Length and Height) because I am planning to take this with me when I fly back.

Diskusia a poradňa k AMICA SHC 5865 W
Príslušenstvo pre AMICA SHC 5865 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SHC 5865 W.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií