Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AMICA SHC 586N W

Zobraziť katalóg
AMICA SHC 586N W
Sporák sklokeramická doska, trieda energetickej účinnosti: A, šírka 50 cm, počet platničiek: 4, objem 62 l, ukazovateľ zvyškového tepla, programy rúry: spodný ohrev, gril, ventilátor a rozmrazovanie, klasický dizajn, farba biela
Kód:  AMSP0030 Produktové číslo:  SHC586NW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHC 586N W

Sklokeramický sporák s elektrickou rúrou s ventilátorom? To nie je nezmysel, ale najlepšia kombinácia na varenie a pečenie, skrátka na prípravu hostiny, akú svet ešte nevidel. Rúra s objemom 65 litrov poslúži pri príprave báječných dezertov aj pečeného mäsa, na sporáku zase pripravíte poctivú domácu polievku a lahodné steaky. Každý skrátka nájde tú svoju obľúbenú pochúťku.

Kľúčové vlastnosti elektrického sporáka

  • Sklokeramická varná doska
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • 8 prednastavených funkcií rúry
  • Super rýchly ohrev
  • Ľahko čistiteľný smalt
  • Príslušenstvo: rošt, 2 plechy

Bezpečná prevádzka

Elektrický sporák je vybavený niekoľkými bezpečnostnými prvkami, ktoré sú dnes už štandardom. Prvým z nich je ukazovateľ zvyškového tepla platničiek, takže budete vedieť, kde sa nesmiete opierať, aby ste sa nespálili, alebo kam nesmiete pokladať potraviny. Rúra je v dvierkach vybavená trojitou vrstvou skla, takže tepelne izoluje a teplotu udrží vnútri. Nespálite sa tak, ak sa dvierok omylom dotknete vy, alebo vaša ratolesť.

Najlacnejšie!

Vďaka ľahkému a super rýchlemu predhrievaniu je rúra nahriata a pripravená podať ten najlepší výkon v rekordne krátkom čase, takže ušetríte nielen čas, ktorý môžete využiť na prípravu napríklad predjedla, ale aj elektrickú energiu, pretože nahrievanie prebehne veľmi rýchlo. Navyše ani špeciálny riad nemusíte dokupovať, rošt a dva plechy sú dodávané spoločne so sporákom, takže môžete začať pripravovať pochúťky okamžite.

Pokojne aj pre celý regiment

Dve z platničiek je možné rozšíriť, takže budete môcť pripravovať obedy aj a hostiny vo väčších hrncoch, bez toho aby ste museli púšťať dve platničky zároveň. Môžete teda využiť presne takú veľkosť, na ktorú pasuje váš riad. Čistenie bude navyše jednoduchšie než kedykoľvek predtým, pretože elektrická rúra je vyrobená z ľahko čistiteľného smaltu, ktorý čistenie oveľa viac uľahčuje.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA SHC 586N W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SHC 586N W.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií