Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

AMICA SHC 5884 X

Zobraziť katalóg
AMICA SHC 5884 X
Sporák – elektrický so sklokeramickou doskou, A, 4 varné zóny (1 dvojokruhová, 1 oválna), ukazovateľ zvyškového tepla, rúra 62l, 10 funkcií, Ta programátor, funkcia super rýchly ohrev, rozmrazovanie, rošt, otočný ražeň, ľahko čistiteľný smalt, halogénové osvetlenie, 3 sklá dvierok, 85×50×60cm
Kód:  AMSP0033 Produktové číslo:  SHC5884X Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHC 5884 X

Všetky dobroty rýchlejšie a ľahšie pripravíte na novom sporáku. Chcete variť ako babička? Môžete, ale uľahčite si prácu používaním moderných prístrojov. Aj tak uvaríte sviečkovú, alebo upečiete domáci makový koláč v priebehu okamihu.

Kľúčové vlastnosti

  • Sklokeramická varná doska
  • 10 prednastavených funkcií rúry
  • Príslušenstvo: otočný ražeň, rošt, 2 plechy
  • Trojité sklo dverí rúry
  • Ľahko čistiteľný smalt
  • Ta programátor
  • Výsuvný odkladací priestor
  • Ukazovatele zvyškového tepla
  • Rozšíriteľné varné zóny: 1 dvojzónová, 1 oválna

V hrnci ako na pekáči

Sklokeramická varná doska je vybavená ukazovateľom zvyškového tepla, takže vždy budete vedieť, aké časti platne sa radšej nemáte dotýkať. Jednu z platničiek je možné rozšíriť, takže budete môcť pripravovať obedy aj v oválnych pekáčoch bez toho, aby ste museli púšťať dve platničky zároveň. Možnosťou rozšírenia výhrevnej plochy je vybavená ešte jedna platnička, takže môžete využiť presne takú veľkosť, na akú pasuje váš riad. Čistenie bude navyše jednoduchšie ako kedykoľvek predtým, pretože rúra je vyrobená z ľahko čistiteľného smaltu, ktorý čistenie oveľa viac uľahčuje.

Pečieme, pečieme

Rúra je vybavená desiatimi prednastavenými programami, ktoré kombinujú funkcie klasického pečenia s funkciou rozmrazovania. Na plechoch, ktoré sú dodávané k rúre, upečiete perník rovnako dobre ako mäso so zemiakmi. A otočný ražeň vám výborne poslúži pri príprave lahodných pečienok. Super rýchly ohrev zabezpečí optimálne využitie elektrickej energie, pretože budete môcť začať piecť v najkratšom možnom čase. A vďaka výsuvnému odkladaciemu priestoru budete mať ešte viac miesta na prípravu lahôdok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den je potřeba nějak měnit elektriku nebo stačí zapojit klasicky do zásuvky. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k AMICA SHC 5884 X
Príslušenstvo pre AMICA SHC 5884 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SHC 5884 X.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií