Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AMICA SHI 61784 PX

Zobraziť katalóg
AMICA SHI 61784 PX
Sporák elektrický s indukčnou doskou, A, 4 varné zóny, rúra 66 l, 10 funkcií, gril, Ta programátor, funkcia super rýchly ohrev, rozmrazovanie, rošt, otočný ražeň, katalytické samočistiace dosky, teleskopické výsuvy, 3 sklá dvierok, reflexné sklo dverí rúry, 85 x 60 x 60 cm
Kód:  AMSP0036 Produktové číslo:  SHI61784 PX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHI 61784 PX

Indukcia je najmodernejší spôsob varenia fungujúci na princípe magnetickej vodivosti. Jej najväčšou výhodou je, že ohrieva samotné jedlo, nie riad. Takže všetku energiu využijete čo najefektívnejšie a uvaríte v rekordne krátkom čase.

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčná rúra
  • 10 prednastavených funkcií rúry
  • Príslušenstvo: dva plechy, rošt
  • Trojité sklo dverí rúry
  • Katalytické samočistiace dosky
  • Ta programátor
  • Otočný ražeň
  • Výška 85 cm

Už nikdy sa nespálite

Sporák je vybavený niekoľkými bezpečnostnými prvkami, aby bola zaistená bezproblémová a neriziková prevádzka. Samotná indukcia je vďaka ohrevu sústredenému iba na obsah hrncov bezpečná sama o sebe. Rúra je chránená trojitou vrstvou skla, takže dvierka budú lepšie izolovať. Vďaka elektronickému displeju budete vždy presne vedieť, koľko stupňov v nej je.

Pečieme, pečieme

Rúra je vybavená desiatimi prednastavenými programami, ktoré kombinujú funkcie klasického pečenia s funkciami grilu alebo rozmrazovaním. Na plechoch, ktoré sú dodávané k rúre, upečiete perník rovnako dobre ako mäso so zemiakmi. Super rýchly ohrev zabezpečí optimálne využitie elektrickej energie, pretože budete môcť začať piecť v najkratšom možnom čase. A vďaka výsuvnému odkladaciemu priestoru budete mať ešte viac miesta na prípravu lahôdok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Neplete si někdo v popisu princip ohřevu indukční s mikrovlnným?

Diskusia a poradňa k AMICA SHI 61784 PX
Príslušenstvo pre AMICA SHI 61784 PX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SHI 61784 P X.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií