PET PET

AMICA SHM 5774PA W

Zobraziť katalóg
AMICA SHM 5774PA W
4,8 4 hodnotení
Sporák plynová doska, klasický dizajn, šírka 50cm, počet platničiek: 4, farba: biela, energetická trieda A, objem 66l, programy rúry: gril, horný ohrev, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, teleskopické vysúvanie plechu, čistenie: easy clean smalt, časovač, elektrické zapaľovanie, liatinové mriežky a poistka horáka,
Kód:  AMSP0023 Produktové číslo:  SHM5774PAW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHM 5774PA W

Predstavujeme vám veľmi praktický kombinovaný sporák od značky Amica v tradičnom bielom vyhotovení s displejom a Ta programátorom. Vďaka energetickej triede A nie je jeho činnosť energeticky náročná a šetrí tak vaše peniaze. Spotrebič je vybavený štyrmi horákmi s elektronickým zapaľovaním. Všetky sú vybavené bezpečnostnou poistkou, takže, ak prievan zhasne plameň, zavrie sa prívod plynu a nič neuniká.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronické zapaľovanie s poistkou
  • Vnútorný objem 66 l
  • Ta programátor
  • Super rýchly ohrev – 150 °C za 4 minúty
  • 10 funkcií
  • Moderný dizajn
  • Trojité sklo dvierok
  • Energetická trieda A

Majte pečenie pod kontrolou

Tento model je vybavený výborným Ta programátorom, ktorý umožňuje odložiť začiatok alebo koniec pečenia, čo sa hodí na efektívne plánovanie prípravy jedla. Displej vo vypnutom stave ukazuje hodiny. Objem vnútra elektrickej rúry je 66 l a dostatočne ho chránia dvierka s trojitým sklom, takže je rúra bezpečná aj pre malé deti.

Rúra ponúka možnosť využitia horného a dolného výhrevného telesa a grilu. Funkcia super rýchleho ohrevu dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, teda o 20 % rýchlejšie, ako je bežné.

Jednoduchá údržba

Varná doska je vyrobená z veľmi kvalitného smaltu. Vďaka tomu z nej jednoducho odstránite aj pripálené nečistoty. Vnútorný povrch rúry je tiež zo smaltu, takže sa ľahko čistí. Výhodou tohto typu sporáka sú aj teleskopické výsuvy plechov. Tie zabezpečujú jednoduchú manipuláciu s plechmi bez toho, aby vaše ruky museli zasahovať do horúcej rúry. Celý plech sa vysunie a zabezpečí jednoduchý prístup k pripravovanému pokrmu. Je tiež možné ich jednoducho vybrať a umyť v umývačke riadu. Súčasťou výbavy sú dva plechy.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,99 kWh Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,88 kWh Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!

Energetická trieda

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,99 kWh Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,88 kWh Hotovo!

Montáž

Odborná montáž
Áno Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nastaveni horaku, regulace? lze u tohoto sporaku nastavit regulace horaku? Zda se mi, ze jedpi nejak moc a kdyz snizuji knoflikem nize tak se dlouho nic nedeje a pak je skok snizeni docela velky. Dalsi problem je, ze na nejnizsi otocku horaku se nam stale pripaluje jidlo, coz se nam u Electrolux nedelo.

Dobry den, je ve spodni části šuplík?

Dobrý den, prosím o přesnější specifikaci rozměrů trouby a plechů (š,hl,v). Děkuji

Dobrý den, kolik má sporák těch teleskopických výsuvů?

jsou součástí dodávaného příslušenství ? 1× hluboký plech 1× mělký plech 1× rošt

Jaka je vnitrni sirka trouby ?

Dobry den, chcem sa opytat, ci tento sporak ma okruhle vyhrevne teleso, kedze v popise sa uvadza, teda by malo ist o teplovzdusnu ruru, avsak tuto v poradni uzivatelia uvadzaju, ze tomu tak nie je. Dakujem.

Dobrý den, je u tohoto sporáku možné ignorovat displej? Tzn. je možné sporák používat aniž by bylo nutné při pečení něco nastavovat na displeji. Lze ho úplně vypnout? tzn., že při nepoužívání sporáku na displeji nic nesvítí (čas, atd.). Děkuji

Dobrý den, v parametrech pri výběru sporáku jsem zadal připojení na propan/butan. U sporáku AMICA SHM 5774PA W jsem se bohužel nedočetl, zda součástí dodávky jsou i výměnné trysky na uvedený propan/butan

šporák amica shm 5774pa-w, včera 8.2.2017 stál 309eur , sledujem ceny nakoľko uvažujem o kúpe,...dnes je lacnejší za 290,90eur ....len nechápem prečo je zľava počítaná z ceny 329eur keď tú cenu som pri ňom nevidel.

12
Diskusia a poradňa k AMICA SHM 5774PA W
Príslušenstvo pre AMICA SHM 5774PA W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SHM 5774PA W.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií