AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

AMICA SIB 18 X

Zobraziť katalóg
AMICA SIB 18 X
Sporák – elektrický s indukčnou doskou, 50cm, A, 62l, 8 programov vr. grilu a ventilátora, displej, senzorové ovládanie dosky, super rýchly ohrev, trojité sklo, bočné drôtené lišty, 2× plech, nerez
Kód:  AMSP044 Produktové číslo:  56017 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA SIB 18 X

Zháňate elektrický sporák v kombinácii s indukčnou varnou doskou? Kúpte si sporák Amica SIB 18 X. Vďaka moderným technológiám je zaradený do energetickej triedy A, čo vám zaručí nízke účty za elektrickú energiu. Elektrická rúra disponuje všetkými potrebnými funkciami ako napríklad klasické pečenie, gril, ventilátor alebo rozmrazovanie. Rúra dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, čo je o 20 % rýchlejšie, než je štandard. Nemusíte teda čakať dlho na správnu teplotu rúry, ale namiesto toho sa môžete venovať príprave jedla. Rozmrazovanie pojme veľké množstvo pokrmov ako napríklad mäso, ryby či pečivo. V zadnej časti rúry je skryté halogénové osvetlenie, vďaka nemu vidíte, v akej fáze prípravy je váš pokrm. Potešia vás bočné lišty z nehrdzavejúcej ocele, ktoré uľahčia manipuláciu s plechmi. Po vysunutí z rúry zostávajú stabilné, navyše je možné ich vybrať a umyť v umývačke.

Kľúčové vlastnosti indukčného sporáku Amica SIB 18 X

  • Moderný sporák v energetickej triede A
  • Super rýchly ohrev rúry - 150 °C za 4 minúty
  • Výsuvný odkladací priestor pod rúrou
  • Halogénové osvetlenie
  • Funkcia booster pre veľmi rýchle nahriatie zón
  • Symbol H – zvyškový ukazovateľ tepla

Ďalšie vychytávky indukčného sporáku Amica

Pod rúrou Amica je dômyselne skrytý úložný priestor. Vďaka kolieskam ho jednoducho vysuniete a môžete ho použiť napr. na odkladanie panvíc a hrncov. Funkcia Booster vám umožní zvýšenie vykurovacieho výkonu poľa na indukčnej varnej doske. Možno tak uviesť pokrm k bodu varu vo veľmi rýchlom čase. Jedlo je takto pripravované veľmi rýchlo a zachováva si viac živín. Iste oceníte aj jednoduché ovládanie a ľahko čistiteľný smaltovaný povrch vo vnútri rúry.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA SIB 18 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SIB 18 X.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií