Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amica TIY 110 TOAKB

Zobraziť katalóg
Amica TIY 110 TOAKB
Vstavaná rúra vstavaná, objem 66l, Ty programátor, 10 funkcií, teplovzduch, gril, super rýchly ohrev, teleskopické výsuvy plechov s funkciou STOP, otočný ražeň, zatláčacie gombíky, farba: čierna
Kód:  AMTR29 Produktové číslo:  TIY110TOAKB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amica TIY 110 TOAKB

Vstavaná rúra TIY 110 TOAKB má desať rôznych funkcií, ktoré vám budú spríjemňovať a uľahčovať varenie. Obsahuje spodné a horné výhrevné teleso pre klasické pečenie, gril a ventilátor s kruhovým výhrevným telesom. Spodné teleso s funkciou super rýchleho ohrevu vám umožní dosiahnutie požadovanej teploty v čo najkratšom čase. Ovládací panel rúry je kombinovaný, má dotykový displej aj klasické gombíky. Je intuitívny a veľmi jednoduchý na používanie, moderný vzhľad je umocnený originálnym podsvietením. Kúpte si vstavanú rúru, s ktorou bude pečenie radosť!

Vlastnosti rúry

  • Elektrická rúra s ventilátorom a grilom
  • Farba čierna
  • Trojité reflexné sklo dvierok rúry
  • Jednoduchá inštalácia aj používanie
  • Obsahuje 10 funkcií
  • Umožňuje grilovanie a super rýchly ohrev
  • Má zadné kruhové výhrevné teleso
  • Vybavenie - Ty senzorový programátor, 2 plechy, otočný ražeň, dva teleskopické výsuvy s funkciou stop, rošt, zatláčacie podsvietené gombíky, čistenie rúry Systémom Aqualytic

Teleskopické výsuvy a čistenie systémom Aqualytic

Špeciálne teleskopické výsuvy uľahčujú kontrolu pečených pokrmov, po vysunutí pevne držia a eliminujú tak riziko popálenia osoby, ktorá jedlo pripravuje. 
Rúra má jednoduché a rýchle čistenie pomocou funkcie Aqualytic. Stačí len dať na spodok rúry nádobu s pol litrom vody a nastaviť teplotu 90 °C na 30 minút. Vďaka ultra hladkému povrchu vnútra rúry sa nečistoty rýchlo odstránia aj bez mechanického drhnutia. Uľahčite si pečenie s modernou a praktickou rúrou!

Energetická trieda A

Značka Amica ponúka kvalitné elektrospotrebiče za rozumné ceny a zároveň sa stará o životné prostredie. Okrem najnovších technológií zavádza tiež ekologické riešenia, ktoré sú v súlade s novou normou Európskej únie. Všetky sporáky a rúry majú energetickú triedu A, ktorá garantuje nízke účty za elektrickú energiu a šetrný prístup k životnému prostrediu. Chráňte tiež vy prírodu, aj svoju peňaženku! 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
66 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amica TIY 110 TOAKB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TIY 110 TOAKB.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií