Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

AMICA TXB 115 TCRBKX

Zobraziť katalóg
AMICA TXB 115 TCRBKX
4,5 6 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 57,5 cm (V׊×H), objem 77 l, vybavená programom rýchleho predhriatia, grilom, kruhovým vykurovacím telesom, pravým horúcim vzduchom, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3600 W, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, displej, dotykové ovládanie, povrch proti odtlačkom prstov, studené dvere rúry a vnútorné osvetlenie, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia, klasický dizajn, nerez a strieborná farba
Kód:  AMTR52 Produktové číslo:  56921 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA TXB 115 TCRBKX

Vstavaná parná rúra AMICA TXB 115 TCRBKX s modernými funkciami

Zariaďujete si novú kuchyňu alebo sa len obzeráte po nových spotrebičoch? Zaiste vás zaujme vstavaná parná rúra AMICA TXB 115 TCRBKX s kapacitou 77 litrov, vďaka ktorej ľahko pripravíte vaše obľúbené jedlá aj pre početnejšiu rodinu. Rúra ponúka 11 programov vrátane parnej funkcie SoftSteam, ktorá zlepšuje vzhľad a chuť pripravovaných potravín.


Kľúčové vlastnosti vstavanej parnej rúry AMICA TXB 115 TCRBKX

  • Minimalistický dizajn v nerezovom vyhotovení
  • Energetická trieda A
  • Vnútorný objem rúry je 77 litrov
  • Teleskopické výsuvy
  • Ľahko čistiteľný smalt
  • Ľahká demontáž skiel dverí
  • Dva plechy a jeden rošt
  • Halogénové osvetlenie vnútorného priestoru
  • Trojité sklo dverí rúry
  • Elektrický gril s výkonom 1 500 W
  • Žiadne odtlačky prstov vďaka povrchu TouchFree

Super rýchly ohrev

Super rýchly ohrev vstavanej rúry AMICA

Medzi ponúkanými programami nájdete super rýchly ohrev, pomocou ktorého dosiahnete teplotu 150 °C už za 3 minúty, čo je o 20 % rýchlejšie, než je to pri štandardnej elektrickej rúre.

Parné funkcie Softsteam

Parná funkcia Softsteam

Parná funkcia vstavanej rúry napomáha k lepšiemu a rovnomernejšiemu kysnutiu cesta a zlepšuje textúru pri nafúknutí bez rizika prílišného popraskania. Stačí do zásobníka na dno rúry pridať trochu vody a aktivovať parnú funkciu.

Dokonalé pečenie vo viacerých úrovniach

Dokonalé pečenie na viacerých úrovniach

Dokonalé rozloženie tepla v celom priestore rúry zaisťuje jej nová konštrukcia. V prípade pečenia väčšieho množstva pečiva dosiahnete dokonalé prepečenie každého kúsku na všetkých úrovniach.

Teleskopické výsuvy

Teleskopické výsuvy vstavanej rúry AMICA

Pre pohodlnú manipuláciu s plechmi je vstavaná rúra AMICA vybavená praktickými teleskopickými výsuvmi, ktoré minimalizujú riziko popálenia.

TS programátor

TS programátor

Vďaka použitiu senzorického ovládača je údržba ovládacieho panela veľmi jednoduchá. Použitie programátora TS umožňuje intuitívnu kontrolu doby pečenia či nastavenie automatického vypnutia rúry.

Jednoduchá demontáž skiel

Jednoduchá demontáž skiel elektrickej rúry

Vďaka novému dizajnu dvierok možno sklá ľahko vybrať a vyčistiť bez toho, aby bolo nutné celé dvere odmontovať. V hornej časti dvierok sa nachádzajú dve svorky, takže nie je potrebné použiť žiadne zložité nástroje.

11 funkcií pečenia

11 funkcií pečenia vstavanej rúry

Vstavaná rúra ponúka prednastavené funkcie na rýchle predhriatie či rozmrazovanie potravín. Nechýba ani vstavaný gril, rýchly ohrev či pečenie pomocou vodnej pary.

baking Pre

Baking Pro

Nové väčšie vykurovacie telesá a presné nastavenie teploty zaistia rovnomerné upečenie pokrmov. Výsledkom sú dokonalé koláče a buchty perfektne opečené zo všetkých strán.

zatláčacie gombíky

Zatláčacie gombíky

Vstavaná elektrická rúra AMICA je vybavená ergonomickými zatláčacími gombíkmi, vďaka ktorým je ovládanie veľmi jednoduché a navyše sa rúra ľahšie čistí.

Recepty na dverách

Recepty na dverách vstavanej rúry

Pre milovníkov pečenia sú tu pripravené recepty, ktoré sú umiestnené na dverách rúry a máte ich tak neustále po ruke.

povrch Touchfree

Povrch TouchFree

Elektrická rúra je vybavená špeciálnym povrchom, ktorý zamedzuje zachytávaniu odtlačky prstov, takže ju nebudete musieť neustále čistiť.

Detská poistka

Detská poistka

Výrobca AMICA myslí aj na bezpečnosť vašich detí. Nájdete tu funkciu detská poistka čiže zámok, ktorý zabraňuje deťom rúru zapnúť.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 600 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
77 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA TXB 115 TCRBKX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TXB 115 TCRBKX.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií