Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AMICA ZIM 428E

Zobraziť katalóg
AMICA ZIM 428E
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, 10 súprav riadu, A++, 8 umývacích programov, program Eco 50 °C, intenzívne umývanie 65 °C, Maxi Space3 - tretí kôš na príbor, 4 nastaviteľné poličky vrchného koša, nastaviteľný spodný kôš, Aqua Stop, LED vnútorné osvetlenie, odložený štart do 24 hod.
Kód:  AMIDW1 Produktové číslo:  ZIM428E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA ZIM 428E

Elegantná, plne integrovaná umývačka Amica ZIM 428E predstavuje praktického pomocníka predovšetkým do menších domácností. Vďaka svojej šírke iba 45 cm sa zmestí aj do menšej kuchyne, napriek tomu do nej bez problémov naskladáte až 10 súprav riadu. Využiť môžete 8 umývacích programov, nechýba ani program šetrného umývania pri 40 °C, intenzívneho umývania pri 65 °C alebo úsporný program Eco 50 °C. Štart umývacieho cyklu je možné odložiť až o 24 hodín. Informačný LCD displej vám ukáže aktuálne zvolený program, čas odloženého štartu alebo prípadný nedostatok soli či leštidla. Vnútorný priestor je vybavený LED diódami.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná do menšej domácnosti
  • Pojme až 10 súprav riadu
  • Až 8 voliteľných programov vrátane Eco
  • Kôš na príbory s plným výsuvom
  • Možnosť usporiadania priehradiek a poličiek
  • Elektronické tlačidlá a elektronický displej
  • Sušenie horúcim vzduchom
  • Energetická trieda A++ šetrí vašu peňaženku

Ešte viac priestoru

Umývačka sa dokáže maximálne prispôsobiť typu riadu, ktorý práve potrebujete umyť. Priehradku na taniere totiž môžete ľahko vybrať a vložiť do akéhokoľvek koša, čím získate viac priestoru tam, kde treba. Ľahko si tak vytvoríte miesto na pekáč, misky alebo väčšie hrnce. V hornej časti nájdete kôš na príbory inštalovaný na vodiacich lištách s plným výsuvom. Vkladanie príborov nebolo nikdy pohodlnejšie. Vo vrchnom koši sú vám k dispozícii aj 4 nastaviteľné poličky.

Úsporná a bezpečná

Energetická trieda A++ vám v porovnaní s triedou A ušetrí 64 kWh ročne, čo predstavuje až 70 umývacích cyklov zadarmo pri použití programu Eco 50. V prípade technologicky vyspelých umývačiek Amica nechýba ani funkcia Aqua Stop. Ide o elektronickú ochranu proti úniku vody, ktorá automaticky uzavrie jej prívod pri akejkoľvek poruche, ktorá by mohla ohroziť vašu domácnosť. Vhod príde aj možnosť skráteného programu 1/2 náplň, ktorý ušetrí nielen váš čas, ale hlavne aj peniaze.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chci ses zeptat,zapojil jsem myčku,ale nechce se spustit.Po zapnutí svítí pouze 3 vodorovné čáry na pravé straně myčky a nic jiného se neděje i když postupuji dle návodu. Co s tím? Děkuji

Diskusia a poradňa k AMICA ZIM 428E
Príslušenstvo pre AMICA ZIM 428E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA ZIM 428E.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií