Amica ZZM 447E

Zobraziť katalóg
Amica ZZM 447E
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 10 súprav riadu, A ++, 7 umývacích programov, program Eco 50 ° C, intenzívne umývanie 65 ° C, Maxi Space3 - tretí kôš na príbor, 4 nastaviteľné poličky vrchného koša, nastaviteľný spodný kôš, funkcia 3v1, Aqua Stop, LED osvetlenie , odložený štart do 24hod.
Kód:  AMIDW3 Produktové číslo:  ZZM447E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amica ZZM 447E

Vyšperkujte svoju novú kuchyňu štýlovú vstavanú umývačkou riadu, ktorá dodá vášmu interiéru šmrnc. Táto umývačka riadu AMICA so šírkou 45 cm pojme až 10 jedálenských súprav, napriek tomu je jej prevádzka veľmi ekonomický a šetrný nielen k vašej peňaženke, ale aj životnému prostrediu. Pracuje totiž v energetickej triede A ++ a na jeden umývací cyklus spotrebuje približne 8,5 litrov vody. Iste oceníte aj jej nízku hlučnosť, ktorá nepresahuje hodnotu 45 dB - nebude vás tak rušiť pri iných činnostiach.

kľúčové vlastnosti

  • Maxi Space3 - tretí kôš na príbor
  • Sušenie horúcim vzduchom
  • Nastaviteľný spodný kôš
  • 4 nastaviteľné poličky vrchného koša
  • Zabezpečenie proti úniku vody (Aqua Stop)
  • zvuková signalizácia
  • Vnútorné osvetlenie LED
  • senzorové ovládanie

viac priestoru

Táto umývačka nedisponuje klasickým košom na príbory v dolnom koši, ale dodatočným samostatným košom, ktorý je umiestnený hore. Kôš na príbory MaxiSpace3 je inštalovaný vo vodiacich lištách s plným výsuvom. Vďaka tomu bude umiestnenie a následné vybratie príborov do umývačky ľahšie a navyše priestor získaný v spodnom koši využijete oveľa efektívnejšie.

Bohatá ponuka programov

Umývačka Amica ZZM 447 E ponúka 7 dômyselne navrhnutých umývacích programov, ktoré si poradia s rôzne zašpineným riadom. Nechýba klasický program Eco 50 ° C alebo krátky program. Program Intenzívne umývanie 65 ° C perfektne umyje aj značne znečistený riad. Oproti klasickému spôsobu umývania, kedy je potrebné predumytia a oplachovanie, čím rastie spotreba elektrickej energie i vody. Vďaka intenzívnemu programu, ktorý využíva maximálnu teplotu umývania a zvýšenú dávku čistiaceho prostriedku, odstráni pripálený tuk bezo zvyšku.

maximálne efektívne

Perfektných výsledkov v každom programe je dosiahnuté pomocou funkcie 3 v 1. Vďaka použitiu viaczložkových tablet a tejto funkcie už nie je nutné dodatočne používať regeneračnú soľ a leštidlo. Samozrejmosťou sú funkcie ako detská poistka alebo odložený štart až o 24 hodín. Elektronická ochrana Aqua Stop v prípade akéhokoľvek nebezpečenstva vypne prívod vody priamo u kohúta a zamedzí tak vytopeniu vášho bytu.

programy

  • Intenzívne umývanie 65 ° C, Program Express 60 ° C - 60 min., Krátky program 40 ° C, Šetrný program 40 ° C, Program Eco 50 ° C, Program Auto 45 - 55 ° C, Program Štandardné - 55 ° C

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amica ZZM 447E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA ZZM 447E.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií