Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AMIKO SHD 8155

Zobraziť katalóg
AMIKO SHD 8155
3,5 4 hodnotení
Satelitný prijímač DVB-S2/S, dekódovanie UNI čítačka, HDMI, SCART, LAN a USB, FastScan a Timeshift
Kód:  IS001aa9s Produktové číslo:  DBSAMHC0295

AMIKO SHD 8155

Moderný satelitný prijímač kompaktných rozmerov z novej 81×× rady digitálnych satelitných prijímačov, ktorý cieli na to najdôležitejšie, čo od neho očakávate – na spoľahlivý príjem obrazu vo Full HD kvalite. Je vybavený UNI čítačkou kariet a vďaka jednoduchej inštalácii služieb Skylink a Freesat pomocou funkcie FastScan jeho nastavenie a obsluhu zvládne každý. Prijímač predstavuje výbornú voľbu v pomere ceny ku kvalite a zároveň potešia jeho kompaktné rozmery, do ktorých sa zmestili moderné komponenty a výstupy.

Kľúčové vlastnosti satelitného prijímača AMIKO SHD 8155

  • Spoľahlivý príjem Full HD obrazu
  • Príjem programov normy DVB-S a DVB-S2
  • Moderný HDMI port, Scart, VGA, 2× USB, LAN
  • Čítačka kariet UNI
  • Nahrávanie programov, Timeshift
  • Až 6 000 programovateľných kanálov a rádia
  • Funkcia ladenia FastScan
  • Kompaktné rozmery
  • Podpora kodekov H.265

Moderné výstupy a možnosti ladenia

Satelitný prijímač AMIKO SHD 8155 je samozrejme vybavený i moderným HDMI. Ak vlastníte starší televízor, môžete ho prepojiť pomocou scart kábla a získavate tak možnosť prepojenia s monitorom pomocou VGA výstupu. Určite poteší aj dvojica USB portov či LAN port k priamemu spojeniu s domácou sieťou. Podporuje nahrávanie na externé pamäťové médiá a celkový komfort ovládania dovršuje príjemné užívateľské OSD menu a elektronický programový sprievodca EPG.

 
 

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!
Čítačka kariet - dekódovanie
UNI čítačka Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, LAN, USB Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!

Dekódovanie

Čítačka kariet - dekódovanie
UNI čítačka Hotovo!

Funkcie

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, LAN, USB Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň dnes som dostal od vás zásielku satelitný prijímač Amiko hd 8155 a nechce mi načítať Skylink kartu čo sa s tým dá robiť keďže pri výrobku taká informácia nebola ak nieje možné aby nacitalo túto kartu dá sa výrobok opätovne vrátiť?

Vie čítať ANTIK? Kartu?

Vie čítať skylink irdeto?

V popisku je napsano 12V napajeni, ale na obrazku je jasne videt 230V. Kde je mozne stahnout navod? Satelitní přijímač DVB-S/S2, Full HD (1080p), čtečka UNI, H.265 HEVC, HDMI, USB, SCART, Fast Scan, PVR, Timeshift, PIG, EPG, hry, DC 12V, YouTube

Dobry den. O aky prijimac vlastne ide.V popise mate napisane ze ide o AMIKO SHD 8155 kdezto na prijimaci je napisane iba HD 8155. Dakujem za odpoved.

Diskusia a poradňa k AMIKO SHD 8155
Príslušenstvo pre AMIKO SHD 8155 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiko SHD 8155. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMIKO SHD 8155. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMIKO SHD 8155. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMIKO SHD 8155.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií