Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Anker Eufy RoboVac 15C

Zobraziť katalóg
Anker Eufy RoboVac 15C
Robotický vysávač na suché čistenie, na koberce, na tvrdé podlahy, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov a detekcia znečistených miest, objem nádoby 0.6l, počet bočných štetcov: 2, prekoná prekážku do 1,6cm, navigácia: základná, BLDC motor, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: kefy, čas nabíjania 6h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 100min, high efficiency filter, hlučnosť 55dB(A), mobilná aplikácia, bočná kefa, diaľkové ovládanie, nabíjacia stanica a pogumované kolieska vysávača, čierna farba
Kód:  ANKRV931 Produktové číslo:  T2120311

Anker Eufy RoboVac 15C

Chcete aby vaša domácnosť žiarila čistotou a vy sami ste nestrácali energiu neustálym upratovaním? Chopte sa príležitosti a kúpte si robotický vysávač Anker RoboVac 15C MAX, ktorý uprace neporiadok za vás. Bez námahy vysaje takmer všetky typy podláh a to vrátane kobercov. Vynikne svojím výnimočným sacím výkonom 1 300 Pa a výkonným bezuhlíkovým motorom, ktorý je známy pre svoj unikátny tichý chod. Trojstupňový filtračný systém vysávača Anker RoboVac 15C MAX zaistí hygienickú čistotu vašej domácnosti. Na jediné nabitie dokáže vysávať až 100 minút, čo postačí aj na naozaj veľké priestory, a potom sa sám zájde dobiť do svojej dokovacej stanice. Vďaka jeho ultra nízkej výške iba 7,3 cm budete mať čisté aj horšie dostupné miesta, napríklad pod nábytkom. Robotický vysávač môžete ovládať, rovnako ako dopodrobna plánovať upratovanie, pomocou mobilnej aplikácie. Anker RoboVac 15C MAX je navyše dodávaný s diaľkovým ovládačom a so špeciálnou páskou na vytýčenie virtuálnej steny – teda zakázanej zóny, kam vysávač už nesmie. Samozrejmosťou je aj senzor proti pádu robotického vysávača Anker RoboVac 15C MAX zo schodov.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Anker RoboVac 15C MAX

  • Robotický vysávač kompaktných rozmerov v čiernom farebnom dizajne
  • Vysoký sací výkon až 1 300 Pa
  • Anker RoboVac 15C MAX sa vďaka svojej nízkej výške 7,3 cm vlezie aj do ťažko prístupných miest
  • Vhodný je na takmer všetky typy podláh, vrátane nižších kobercov
  • Stredová kefa je doplnená o dve bočné kefy
  • Trojstupňový filtračný systém sa postará o maximálnu čistotu vášho domova
  • Ovládať robotický vysávač RoboVac 15C a plánovať jeho upratovanie môžete tiež prostredníctvom mobilnej aplikácie
  • Vysávač Anker RoboVac 15C MAX pracuje veľmi ticho. hlučnosť iba 55 dB vďaka modernému bezkefovému motoru
  • Odpružený predný nárazník tlmí prípadné nárazy do prekážok na ochranu robota aj vášho nábytku
  • Technológia proti pádu zo schodov
  • Prachová nádobka s objemom 0,6 l s ľahkou údržbou
  • Jednoducho vyberateľný filter aj kefa
  • Integrovaná batéria s kapacitou 2 600 mAh vydrží až 100 minút vysávania, čo vystačí aj na naozaj veľké priestory
  • Pri nízkej hladine batérie si robot Anker RoboVac 15C MAX sám nájde cestu do dokovacej stanice a po nabití pokračuje v upratovaní tam, kde prestal
  • Plné dobitie trvá približne 5 až 6 hodín
  • Súčasťou balenia robotického vysávača Anker RoboVac 15C MAX je tiež diaľkové ovládanie

RoboVac 15C – robotický vysávač, ktorý sa dostane všade

Anker RoboVac 15C MAX je robotický vysávač, ktorý sa ľahko dostane aj do ťažko prístupných miest – vzhľadom k svojej jedinečnej nízkej výške iba 7,3 cm. Pohodlne vám tak uprace napríklad pod komodou alebo kuchynskou linkou, na rozdiel od iných robotických vysávačov, ktoré sa do takto úzkych priestorov jednoducho nezmestia. Tento veľmi tichý vysávač vás nebude nijako rušiť a môžete ho nechať upratať takmer akýkoľvek povrch. Od plávajúcej podlahy, cez kachličky a dokonca až po koberce s nižším vlasom – ani prechádzanie z jedného typu podlahy na druhý až do výšky 1,6 cm nerobí Anker RoboVac 15C MAX žiadny problém.

Ovládajte svojho domáceho pomocníka aplikáciou či hlasovými povelmi

Dôležitou súčasťou modernej technológie robotického vysávača Anker RoboVac 15C MAX je tiež aplikácia, kompatibilná s operačnými systémami Android aj iOS, pomocou ktorej prikazujete robotovi všetky úlohy a plánujete dopodrobna vaše upratovanie, vrátane konkrétnych dní aj časov upratovania. Aplikácia sa ovláda veľmi pohodlne a intuitívne. Okrem ovládania mobilnou aplikáciou mu môžete udávať príkazy dokonca aj slovnými povelmi. Na smartfóne takisto nájdete históriu upratovania a overíte si, akú trasu robotický vysávač Anker RoboVac 15C MAX zvolil. Jeho prachová nádobka s objemom 600 ml sa veľmi ľahko vysypáva a pohodlné je aj vytiahnutie filtra, ktorý tak môžete v prípade potreby jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou. Akonáhle sa vysávač Anker RoboVac 15C MAX začne vybíjať, sám si nájde svoju dokovaciu stanicu a dobije sa, aby bol vždy znovu pripravený na upratovanie. Následne pokračuje v upratovaní tam, kde prestal. Plné dobitie robotického vysávača Anker RoboVac 15C MAX zaberie približne 6 hodín a potom dokáže vysávať až 100 minút, čo vystačí aj na veľké priestory.


Maximálne pohodlie a žiadne ťažkosti

Prepracovaný filter robotického vysávača Anker Eufy RoboVac 15C MAX je ešte účinnejší než predtým a má dlhšiu trvanlivosť, takže vám prinesie menej starostí.

Anker RoboVac15C MAX disponuje veľkou prachovú nádobou

Väčšia a vylepšená prachová nádobka s objemom až 600 ml ľahko umožní vysávaču pojať viac prachu, chlpov a ďalších nečistôt, takže ho nebudete musieť tak často vysypávať.

Chod vysávača Anker RoboVac 15C Max nikoho neruší

Moderný bezkefový motor rapídne zvyšuje výkon a zároveň znižuje hluk, ktorý bežné robotické vysávače vydávajú. Anker RoboVac 15C MAX je tak tichý, že si ho ani nevšimnete a zrazu máte upratané.

Trojbodový systém čistenia

Hlavnú kefu dopĺňajú u robota Anker RoboVac 15C MAX ešte ďalšie dve bočné kefy, ktoré zefektívňujú proces vysávania so sacou silou 1 300 Pa.


Robot Anker RoboVac 15C MAX nespadne zo schodov

Anker Eufy RoboVac 15C MAX je vybavený pokročilou technológiou, vďaka ktorej sa vyhne napr. pádu zo schodov alebo rímsy. Vy ho tak môžete nechať upratovať váš domov aj vo vašej neprítomnosti, bez obáv o jeho bezpečnosť.

Prispôsobte upratovanie svojmu režimu

Pomocou mobilnej aplikácie budete môcť robotický vysávač Anker RoboVac 15C MAX naprogramovať presne tak, aby sa vydal vysávať v čase, kedy sa vám to hodí najviac. Plánovať môžete ako dni, tak i časy a konkrétne miestnosti.

Hladké prechody medzi povrchmi

Vďaka veľkým kolieskam vysávača RoboVac 15C dokáže prístroj ľahko prechádzať medzi rôznymi druhmi povrchov, vrátane nízkych alebo stredne vysokých kobercov.

RoboVac 15C je u vás ako doma

S viac ako desiatimi vstavanými infračervenými senzormi si je RoboVac 15C absolútne istý svojím okolím a váš domov pozná ako svoje topánky.



Parametre a špecifikácia

Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,6 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov, Detekcia znečistených miest Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,6 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov, Detekcia znečistených miest Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
55 dB(A) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,2 cm Hotovo!
Šírka
32,5 cm Hotovo!
Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Anker Eufy RoboVac 15C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker Eufy RoboVac 15C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anker Eufy RoboVac 15C Saugroboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker Eufy RoboVac 15C Saugroboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anker Eufy RoboVac 15C.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií