AlzaBoxy Q1 Aplikace

Anker RoboVac G30 Verge Black

Zobraziť katalóg
Anker RoboVac G30 Verge Black
4,0 1 hodnotení
Robotický vysávač na suché čistenie, na koberce, na tvrdé podlahy, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, vysávanie viacerých miestností, detekcia znečistených miest a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.6l, počet bočných štetcov: 2, prekoná prekážku do 1,6cm, navigácia: gyro, BLDC motor, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: kefy, čas nabíjania 6h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 100min, high efficiency filter, hlučnosť 55dB(A), mobilná aplikácia, bočná kefa, nabíjacia stanica, pogumované kolieska vysávača a virtuálna stena, čierna farba
Kód:  ANKRV133 Produktové číslo:  T2252G11

Anker RoboVac G30 Verge Black

V našom domove trávime veľkú časť voľného času a preto je dôležité, aby sme sa v ňom cítili pohodlne. Aby vaša domácnosť žiarila čistotou a vy sami ste napriek tomu nestrácali energiu neustálym upratovaním, robotický vysávač Anker RoboVac G30 Verge Black zariadi upratovanie podláh za vás. Bez námahy vysaje takmer všetky typy podláh a to vrátane kobercov. Navyše vyniká výnimočným sacím výkonom a výkonným bezuhlíkovým motorom, ktorý je známy pre svoj unikátny tichý chod. Na jediné nabitie dokáže vysávať až 100 minút, čo postačí aj na naozaj veľké priestory, a potom sa sám zájde dobiť do svojej dokovacej stanice. Vďaka ultra nízkemu rozmeru 7,3 cm vysávača Anker RoboVac G30 Verge Black budete mať čisté aj ťažko dostupné miesta. Robotický vysávač je navigovaný efektívnou gyroskopickou technológiou a ovládať ho, rovnako ako dopodrobna plánovať upratovanie, môžete pomocou mobilnej aplikácie. Anker RoboVac G30 Verge Black je navyše dodávaný so špeciálnou páskou na vytýčenie virtuálnej steny a teda zakázanej zóny, kam vysávač už nesmie. Samozrejmosťou je aj senzor proti pádu zo schodov.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Anker RoboVac G30 Verge Black

  • Robotický vysávač kompaktných rozmerov v čiernom farebnom dizajne
  • Vysoký sací výkon
  • RoboVac G30 Verge Black sa vďaka svojej nízkej výške 7,3 cm vlezie aj do ťažko prístupných miest
  • Robot je navigovaný gyroskopickou technológiou, zaisťujúcou ešte efektívnejší pohyb po miestnosti
  • Vhodný je na takmer všetky typy podláh, vrátane nižších kobercov
  • Ovládať robotický vysávač Anker RoboVac G30 Verge Black a plánovať jeho upratovanie môžete tiež prostredníctvom mobilnej aplikácie
  • Vysávač pracuje veľmi ticho vďaka modernému bezkefovému motoru
  • Odpružený predný nárazník tlmí prípadné nárazy do prekážok na ochranu robota aj vášho nábytku
  • Technológia proti pádu zo schodov
  • Prachová nádobka s objemom 0,6 l s ľahkou údržbou
  • Anker RoboVac G30 Verge Black má jednoducho vyberateľný filter aj kefu
  • Integrovaná batéria s kapacitou 2 600 mAh vydrží až 100 minút vysávania, čo vystačí aj na naozaj veľké priestory
  • Pri nízkej hladine batérie si robot sám nájde cestu do dokovacej stanice a po nabití na 80 % pokračuje v upratovaní tam, kde prestal
  • Plné dobitie trvá približne 6 hodín
  • Súčasťou balenia robotického vysávača Anker RoboVac G30 Verge Black sú tiež špeciálne pásky na vytýčenie priestoru upratovania, balenie však neobsahuje diaľkové ovládanie

Anker RoboVac G30 Verge Black – praktický, kompaktný a výkonný robotický vysávač

Robotický vysávač Anker RoboVac G30 Verge Black vás nadchne svojimi kompaktnými rozmermi a veľmi nízkou výškou, vďaka ktorej sa dostane aj do ťažko prístupných miest. Aj cez svoju malú veľkosť však RoboVac G30 disponuje silným sacím výkonom a jedinečnou výdržou. Robot je vybavený vysoko účinnou gyroskopickou navigačnou technológiou, vďaka ktorej sa v priestore orientuje ešte lepšie. Navyše k nemu v balení dostanete aj špeciálne pásky na vytýčenie priestoru, kam už si neželáte, aby robotický vysávač vo vašej neprítomnosti jazdil. Dôležitou súčasťou modernej technológie robotického vysávača Anker RoboVac G30 Verge Black je tiež aplikácia, kompatibilná s operačnými systémami Android aj iOS, pomocou ktorej prikazujete robotovi všetky úlohy a plánujete dopodrobna vaše upratovanie, vrátane konkrétnych dní aj časov upratovania. Aplikácia sa ovláda veľmi pohodlne a intuitívne aj napriek faktu, že je v anglickom jazyku.


Robotický vysávač Anker RoboVac G30 Verge Black sa dostane takmer všade

RoboVac G30 Verge Black sa dostane aj do ťažko prístupných miest – vzhľadom k svojej jedinečne nízkej výške iba 7,3 cm. Pohodlne vám tak uprace napríklad pod komodou alebo kuchynskou linkou, na rozdiel od iných robotických vysávačov, ktoré sa do takto úzkych priestorov jednoducho nezmestia. Navyše sa tento robot RoboVac G30 veľmi ľahko udržuje čistý, jeho lesklý povrch stačí jednoducho utrieť handričkou. Tento veľmi tichý robotický vysávač vás nebude nijako rušiť a môžete ho nechať upratať na takmer akýkoľvek povrch. Od plávajúcej podlahy, cez kachličky a dokonca až po nižší typ kobercov – ani prechádzanie z jedného typu podlahy na druhý nerobí robotovi RoboVac G30 Verge Black žiadny problém. Môžete ho tak nechať bez obáv upratovať, zatiaľ čo idete do práce alebo na prechádzku, vďaka technológii zabraňujúcej pádu zo schodov.

Jednoduchá údržba vysávača RoboVac G30 Verge Black a jeho dlhá výdrž

Okrem ovládania robota Anker RoboVac G30 Verge Black cez mobilnú aplikáciu mu môžete zadávať príkazy dokonca aj slovnými povelmi. Tiež môžete kontrolovať na svojom smartfóne históriu upratovaní alebo trasu, akú vysávač pri upratovaní zvolil. Jeho prachová nádobka s objemom 600 ml sa veľmi ľahko vysypáva a pohodlné je aj vytiahnutie filtra, ktorý tak môžete v prípade potreby jednoducho opláchnuť pod vodou. Vďaka BoostIQ technológii sa sacia sila vysávača násobne zvýši, keď je to potrebné. Aj preto je upratovanie, ktorý vykonáva RoboVac G30, tak efektívne. Akonáhle sa vysávač začne vybíjať, sám si nájde svoju dokovaciu stanicu a dobije sa, aby bol vždy znovu pripravený na upratovanie. Potom pokračuje v upratovaní tam, kde prestal. Plné dobitie robotického vysávača Anker RoboVac G30 Verge Black zaberie približne 6 hodín a potom dokáže vysávať až 100 minút, čo vystačí aj na veľké priestory.


Anker RoboVac G30 Verge Black zvolí najefektívnejšiu trasu upratovania

Senzor na mapovanie trasy zabezpečuje, že si vysávač RoboVac G30 vyberie tú najlepšiu možnú trasu na upratovanie jednotlivých miestností vášho domova, vrátane prechádzania medzi rôznymi typmi podlahy (napr. z kachličiek na plávajúcu podlahu alebo koberec).

Anker RoboVac G30 Verge Black vás poslúchne na slovo

Prostredníctvom aplikácií Google Assistant alebo Amazon Alexa môžete robotický vysávač Anker Eufy RoboVac G30 Verge Black ovládať aj pomocou hlasových povelov.

Dôležitá komunikácia

Hlasové upozornenia vám vždy v pravú chvíľu dajú vedieť o aktuálnom stave robotického vysávača a prevedú vás aj pri prípadnom vzniku problémov.

Majte nad všetkým prehľad

Akonáhle Anker Eufy RoboVac G30 Verge Black dokončí svoju prácu, môžete jeho usilovnosť skontrolovať v podrobnej histórii jeho upratovaní.


Chod vysávača Anker RoboVac G30 Verge Black nikoho neruší

Vylepšený bezkefový motor rapídne zvyšuje výkon a zároveň znižuje hluk, ktorý bežné robotické vysávače vydávajú. Anker RoboVac G30 Verge Black je tak tichý, že si ho ani nevšimnete a zrazu máte upratané.

Anker RoboVac G30 Verge Black bude u vás ako doma

S deviatimi vstavanými infračervenými senzormi si je RoboVac G30 absolútne istý svojím okolím a váš domov pozná ako svoje topánky

Robot nespadne zo schodov

Anker Eufy RoboVac G30 Verge Black je vybavený pokročilou technológiou, vďaka ktorej sa vyhne napr. pádu zo schodov alebo rímsy. Vy ho tak môžete nechať upratovať váš domov aj počas vašej neprítomnosti bez toho, aby ste sa obávali o jeho bezpečnosť.

Automatický návrat k upratovaniu

Akonáhle sa úroveň batérie blíži k minimu, robotický vysávač Anker RoboVac G30 Verge Black automaticky nájde cestu späť do dokovacej stanice. Po nabití na 80 % sa opäť vráti k upratovaniu presne tam, kde ho predtým prerušil.




Parametre a špecifikácia

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,6 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,6 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
40 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,3 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
55 dB(A) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,2 cm Hotovo!
Šírka
32,5 cm Hotovo!
Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,69 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Anker RoboVac G30 Verge Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker RoboVac G30 Verge Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker RoboVac G30 Verge Black Saugroboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anker RoboVac G30 Verge Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií