Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá

Zobraziť katalóg
Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá
5 4 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, športové, do uší, frekvenčný rozsah 20Hz–20kHz, impedancia 16ohm, meniče 10mm, Bluetooth 4.1, IPX5 potu a vodoodolné, 12.5 hodín prehrávania, ovládanie hlasitosti
Kód:  ANKER10n1 Produktové číslo:  A3263HJ1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá Predaj skončil

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá

Všetci priaznivci hudby sa určite zhodnú, že čo sa slúchadiel týka, nie sú dôležité len vlastnosti, ale tiež pohodlie pri počúvaní. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou úžasnej izolácie okolitých ruchov. Súčasťou týchto slúchadiel je aj zabudovaný mikrofón. Pri porovnaní s podobnými slúchadlami sú vybavené nezvyčajne dlhým káblom s 10 m, čo vám zaistí to najvyššie pohodlie. Pri porovnaní s podobnými modelmi slúchadiel vynikajú technológiou, ktorá eliminuje nutnosť káblového pripojenia, čo značne uľahčí počúvanie v pohybe. S frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 kHz budete mať istotu, že si vychutnáte hudbu podľa svojich predstáv.

Kľúčové funkcie slúchadiel Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá

  • Váha slúchadiel 0,023 kg
  • Zabudované tlačidlá na ovládanie hlasitosti

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá disponujú užitočným mikrofónom

Všetci hráči, ale nielen oni, určite ocenia zabudovaný mikrofón. Mikrofón slúchadiel značky Anker zabezpečí ničím nerušené spojenie s kýmkoľvek a kdekoľvek pomocou aplikácií ako Skype.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker SoundBuds Curve sluchátka černá/ modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anker SoundBuds Curve Kopfhörer Schwarz / Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker SoundBuds Curve Kopfhörer Schwarz / Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anker SoundBuds Curve fekete-kék.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií