AD homeoffice Premium Week Samsung

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/zelená

Zobraziť katalóg
Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/zelená
5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, športové, do uší, frekvenčný rozsah 20Hz–20kHz, impedancia 16ohm, meniče 10mm, Bluetooth 4.1, IPX5 potu a vodoodolné, 12.5 hodín prehrávania, ovládanie hlasitosti
Kód:  ANKER10n2 Produktové číslo:  A3263HM1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/zelená Predaj skončil

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/zelená

Môžeme s maximálnou istotou povedať, že pri slúchadlách nie sú dôležité len tóny, ale tiež pohodlie pri počúvaní. Ich uzatvorená konštrukcia je zárukou naozaj výnimočnej izolácie okolitých ruchov. Súčasťou týchto slúchadiel je aj mikrofón na vybavovanie hovorov. V rámci porovnania s obdobnými slúchadlami potešia pozoruhodne dlhým káblom s dĺžkou 10 m, čo poskytne úplnú voľnosť v pohybe. V porovnaní s konkurenčnými modelmi slúchadiel potešia technológiou, eliminujúcou potrebu káblového pripojenia, čo znamená koniec zamotanej kabeláže. Zásluhou frekvenčného rozsahu 20 Hz až 20 kHz budete presvedčení o tom, že neprepočujete ani jeden tón pesničky.

Podstatné funkcie slúchadiel Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/zelená

  • Hmotnosť slúchadiel 0,023 kg
  • Praktické tlačidlá, s ktorými možno ovládať hlasitosť

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/zelená majú aj mikrofón

Nielen zapálení hráči určite ocenia integrovaný mikrofón. Mikrofón slúchadiel Anker garantuje bezchybné spojenie s priateľmi na druhej strane, či už pri hre alebo aj keď si chcete len tak pokecať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den mam dotas ohledne vydrze 12,5 hod se tyka hlasitosti na 50% nebo na 100% hlasitosti predem dekuji

Diskusia a poradňa k Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/zelená
Príslušenstvo pre Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker SoundBuds Curve sluchátka černá/zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anker SoundBuds Curve Kopfhörer Schwarz/Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker SoundBuds Curve Kopfhörer Schwarz/Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anker SoundBuds Curve fekete-zöld.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií