Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ kancelář AP+ plus nový vizuál

ANTARES Pofit biely rám, čierna sieť s kresbou

Zobraziť katalóg
ANTARES Pofit biely rám, čierna sieť s kresbou
3,0 2 hodnotení
Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou a s aretáciou, bedrová a hlavová opierka, výškovo nastaviteľné, s rotáciou vrchnej časti a s posunom dopredu/dozadu podrúčky, kovový a otočná konštrukcia, sieťovinové potiahnutie, hliníkový kríž, pogumované kolieska univerzálne, biela a čierna farba, nosnosť 130 kg
Kód:  ARS003a20 Produktové číslo:  Z90251002 Stránky výrobcu
ANTARES Pofit biely rám, čierna sieť s kresbou Predaj skončil

ANTARES Pofit biely rám, čierna sieť s kresbou

Kvalitné high-tech stoličky Antares Pofit

Či už máte sedavé zamestnanie alebo trávite sedením pri počítači svoj voľný čas, nemali by ste zabúdať na to, že viac ako 4 hodinami denne strávenými týmto spôsobom trpí nielen vaša chrbtica, ale aj iné časti tela. Doprajte si preto kvalitnú kancelársku stoličku Antares Pofit, ktorá vám poskytne čo najviac pohodlia a svojou ergonómiou minimalizuje negatívne dopady dlhodobého sedenia na vaše zdravie.

Antares Pofit

Ergonomické sedenie možno nastaviť cez aplikáciu

Stolička Antares Pofit využíva Bluetooth technológiu, vďaka ktorej je možné pomocou aplikácie finálne doladiť ideálne držanie chrbtice. K dispozícii je totiž 20 podperok chrbtových svalov aj systém dynamického odľahčovania tlaku.

Antares Pofit

Bionická chrbtica

Bionická chrbtica poskytuje viac ako 300 % oporu pre kľúčovú časť bedrovej aj hrudnej chrbtice. To oceníte najmä po celodennom sedení, kedy sa budete aj tak cítiť po fyzickej stránke veľmi dobre.

Antares Pofit

Dva režimy náklonu

Jednoduché ovládanie stoličky Antares Pofit sprostredkuje jedna páka, ktorá mení výšku sedadla aj náklon chrbta. Ten je možné využiť v režime s uvoľneným odporom a silnejším odporom.

Antares Pofit

5D opierka hlavy

Opierka hlavy je často podceňovaná, ale pri stoličke Antares Pofit sa stretnete s možnosťou nastavenia do dvoch výšok, náklonu, uhla a tvaru. Opierka tak vyhovie používateľom s rôznou výškou postavy v rozmedzí 150 až 190 cm.

Antares Pofit

Kľúčové vlastnosti mobilnej aplikácie k stoličke Antares Pofit

  • Pravidelné upozornenie pri zlom držaní tela
  • Varovanie pri dlhodobom sedení s výzvou na pretiahnutie tela krátkou chôdzou
  • Vyhodnotenie držania tela
  • Po analýze je možné zmeniť sedenie tak, aby nebola toľko namáhaná bedrová chrbtica
  • Komplexné štatistiky držania tela za vybrané časové obdobie
  • Aplikácia je dostupná pre Android a iOS

Parametre a špecifikácia

Podrúčky

Nastavenie podrúčok
Výška, Rotácia hornej časti, Posun dopredu/dozadu Hotovo!

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Pogumované Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál konštrukcie
Kovová Hotovo!
Materiál poťahu
Sieťovina Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
130 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
61 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
45,5 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
54,5 cm Hotovo!
Výška operadla min.
111 cm Hotovo!
Výška operadla max.
129 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
23 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je u této židle nezbytné, aby byl Bluetooth zapnutý při sezení nebo jej lze vypnout po nastavení správné polohy židle? Děkuji

Dobrý den, fotky asi neodpovídají tomu popisu "černá síť s kresbou", že? Tj. nedostal bych verzi na fotkách, ale s takovou strakatou maskovací síťovinou. Je možno prosím objednat přesně tu variantu podle fotografií?

Dobrý den, při objednání židle dostanu varování, že zboží je nadměrné velikosti a pravděpodobně se nevejde do osobního vozu. Mohu tedy někde zjistit rozměry krabice, ve které je židle zabalena?

Dobry den, prosim aku mate dodaciu lehotu pri tychto stolickach? Dakujem

Diskusia a poradňa k ANTARES Pofit biely rám, čierna sieť s kresbou
Príslušenstvo pre ANTARES Pofit biely rám, čierna sieť s kresbou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANTARES Pofit bílý rám, černá síť s kresbou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANTARES Pofit weißer Rahmen, schwarzes Netz mit Zeichnung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANTARES Pofit weißer Rahmen, schwarzes Netz mit Zeichnung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANTARES Pofit - fehér váz, fekete háló rajzzal.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií