Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Anycubic Large Size Chiron

Zobraziť katalóg
Anycubic Large Size Chiron
4,0 1 hodnotení
3D tlačiareň FDM, tlačový priestor 400mm×400mm×450mm, tlačový materiál 1.75mm ABS, HIPS, PETG, PLA, PVA, TPU a Wood, hrúbka vrstvy 0.05mm–0.3mm, rýchlosť tlače 100mm/s, dotykový displej, možnosť tlače z: PC cez USB 2,0
Kód:  ANYCH

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Anycubic Large Size Chiron

Viac priestoru pre vašu kreativitu

3D tlačiareň Anycubic Large Size Chiron disponuje obrovskou pracovnou plochou, vďaka ktorej získate viac priestoru pre vašu kreativitu. Okrem vynikajúcej kvality tlače a stability tento model ponúka aj maximálne jednoduchú obsluhu a montáž, takže je vhodná aj pre začiatočníkov. Zariadenie využíva na tlač FDM technológiu s podporou PLA/ABS/HIPS materiálov vrátane drevených vlákien.


Kľúčové vlastnosti 3D tlačiarne Anycubic Large Size Chiron

  • Celokovový rám s dlhou životnosťou
  • Dotykový TFT displej
  • Technológia tlače FDM
  • Senzor vlákna
  • USB rozhranie
  • Čítačka pamäťových kariet
  • Obnovenie tlače pri výpadku napájania
  • Tlačová plocha 400 × 400 × 450 mm
  • Rýchlosť tlače 20 – 100 mm/s
  • Hrúbka vrstvy 0,05 – 0,3 mm
  • Tlačový materiál: 1,75 mm PLA, TPU, ABS, HIPS, WOOD
  • Tlačový softvér Cura

Ultrabase Pro

Základňa Ultrabase Pro

Tlačiareň je vybavená špeciálnou základňou Ultrabase Pro disponujúcou vynikajúcou priľnavosťou, z ktorej po vytlačení objekt ľahko odstránite bez toho, aby došlo k jeho poškodeniu či prilepeniu.

Dotykové ovládanie

Intuitívne ovládanie 3D tlačiarne Anycubic Large Size Chiron

Jednotlivé funkcie 3D tlačiarne Anycubic Large Size Chiron ľahko nastavíte pomocou dotykového TFT displeja, ktorý ponúka prívetivé užívateľské rozhranie a výber z niekoľkých jazykových mutácií.


Zahrievacia plocha

Výkonná zahrievacia plocha

Na precízne spracovanie materiálu 3D tlačiareň Anycubic Large Size Chiron disponuje vysokonapäťovou 24 V zahrievacou plochou s maximálnou teplotou 100 °C.

Duálne úrovňové spínače

Duálne úrovňové spínače

Vďaka duálnym fotoelektrickým úrovňovým spínačom je zabezpečená lepšia stabilita tlačovej plochy.


Detektor vklákna

Detektor vlákna

Magnetická hlavica s integrovaným senzorom zaistí flexibilné a maximálne pohodlné umiestnenie vlákna. V prípade vyčerpania materiálu je tlač pozastavená a pripravená na vloženie nového vlákna.

Automatické obnovenie tlače

Automatické obnovenie tlače v 3D tlačiarni Anycubic Large Size Chiron

V prípade výpadku elektrického prúdu nemusíte mať strach, že vaša práca bude znehodnotená. Stlačením jediného tlačidla bude 3D tlačiareň pokračovať presne tam, kde prestala.


Jednoduchá inštalácia

Modulárny dizajn 3D tlačiarne Anycubic Large Size Chiron

Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, inštalácia 3D tlačiarne Large Size Chiron je veľmi jednoduchá a intuitívna. Stačí priskrutkovať pár skrutiek, prepojiť káble a zariadenie je v priebehu okamihu pripravené na použitie.

Automatické úrovňovanie

Automatické úrovňovanie

Anycubic Large Size Chiron počas tlače automaticky deteguje 25 bodov, vďaka ktorým dokáže v reálnom čase kompenzovať výšku trysky a minimalizovať nepresnosti.


Parametre a špecifikácia

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!
Tlačový materiál
ABS, HIPS, PETG, PLA, PVA, TPU, Wood Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!
Hĺbka
400 mm Hotovo!
Šírka
400 mm Hotovo!

Technológia 3D tlače

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Tlačový materiál
ABS, HIPS, PETG, PLA, PVA, TPU, Wood Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!

Tlačový priestor

Hĺbka
400 mm Hotovo!
Šírka
400 mm Hotovo!
Výška
450 mm Hotovo!
Veľkosť tlačového priestoru
XXL Hotovo!

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy
0,05 mm Hotovo!
Max. hrúbka vrstvy
0,3 mm Hotovo!

Max. odporúčaná rýchlosť tlače

Max. odporúčaná rýchlosť tlače
100 mm/s Hotovo!

Možnosti tlače

Možnosti tlače z
PC cez USB 2.0 Hotovo!

Rozmer tlačiarne

Šírka
651 mm Hotovo!
Výška
612 mm Hotovo!
Hĺbka
720 mm Hotovo!
Hmotnosť
15 kg Hotovo!

Počet hláv

Počet hláv
1 Hotovo!

Displej

Displej
Dotykový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne
» Všetky FDM tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máme od Vás dvě tyto tiskárny a bohužel teď obě nějak umřely. Na jedné jdou špatně motory, takže osa z se při tisku začne zvedat a na druhé tiskárně když spustím tisk nebo jen předehřátí, tak dojde teplota do cca 130 "C a pak se zasekne a spadne na nulu. Prosím je tady nějaký servis, kde by se na to mohli podívat (již jsou po záruce)?

Dobry den kupil som od vas tuto tlaciaren a mal som s nou dost problemou. Teraz nedavno prestala tlacit filament do trisky nepomoze zatiahnut odtiahnut extruder. Preskakuje to a struha to filament neviem co s tim.

Dobrý den, dnes jsem si od Vás přivezl tento produkt a po montáži a zapnutí tiskárny jsem zjistil, že v balení chybí SD karta a návod k použití v češtině. Jakým způsobem dosáhnu nápravy? Děkuji

Dobry den. Dalo by sa ju vyzdvihnut na predajni s moznostou pladby v hotovosti ? Pretoze to ponuka ako nadmetny tovar a da sa platit len kartou online alebo prevodom.

Da sa u Vas kupit aj nahradna sklenena doska ( glass bed )

Dobrý den. Rád bych se Vás zeptal pouze na obsah balení. Na unboxingu na youtube je,že je přiložený také PLA 1kg . V manuálu který máte na stránce,však zmíněný není. Chtěl bych se Vás tedy zeptat,zda v balení tedy tento PLA je či není. Předem Vám děkuji za odpověď

Dobry den mam tlaciaren anycubic chiron par veci som uz vitlacil ale mam problem ked je tlaciaren chvilku zapnuta tak vipise [T0 sesor abnormal] nemozem tlacit a neda sa ani nic spravit mozete mi poradit ?

Dobrý den, mám pár dotazů. 1 - jaká je hlučnost ? (lze tisknout přes noc abych nerušil sousedy) 2 - lze tiskárnu pozastavit na delší dobu (nechci aby tiskla když budu v práci kdyby se náhodou něco stalo) 3 - má tiskárna nějaký samozhášející systém nebo při přehřívání ? 4 - Produkuje tisk škodlivý zápach ? (rozumím že záleží na materiálu tak řekněme že je to PLA) 5 - Jáká je přesná velikost balíku ve kterém je tiskárna zabalena a váha ? Děkuji,

Diskusia a poradňa k Anycubic Large Size Chiron
Príslušenstvo pre Anycubic Large Size Chiron Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anycubic Large Size Chiron. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anycubic Large Size Chiron 3D-Drucker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anycubic Large Size Chiron 3D-Drucker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anycubic Large Size Chiron.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií