Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

AnySharp Editions ASKSEDBLK

Zobraziť katalóg
AnySharp Editions ASKSEDBLK
4,6 20 hodnotení
Brúska na nože – na nože, nabrúsiť nôž ako profesionál teraz zvládne každý
Kód:  ANYSB091 Produktové číslo:  ASKSEDBLK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AnySharp Editions ASKSEDBLK


Brúska

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Predĺžte svojim nožom život

Praktickú brúsku AnySharp Editions ASKSEDBLK na kuchynské nože ocení každý kuchár aj kuchárka. Brúska sa stane nepostrádateľným pomocníkom v každej domácnosti. Brúska je navyše vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý zaistí maximálnu životnosť.


Zvládne to každý

Vždy kvalitne nabrúsené ostrie zaručuje unikátny systém brúsnych uhlov (20 stupňov). Brúsenie je vykonávané jemnými ťahmi noža po oceľovom materiáli. Vďaka protišmykovému vyhotoveniu nekĺže z rúk a dobre sa drží. Určite vás poteší aj jej ľahká údržba, brúsku AnySharp Editions ASKSEDBLK možno ľahko čistiť.

Návod

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Skutočne bezpečné brúsenie

Základňa brúsky AnySharp Editions ASKSEDBLK s prísavkou PowerGrip je jedinečná bezpečnostná funkcia. Bez problémov ju pripevníte na akýkoľvek hladký povrch alebo pracovnú dosku. Akonáhle sa prisaje, môžete svoj nôž bezpečne naostriť jednou rukou.


 


Zuby

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Brúsi aj zubaté ostrie

AnySharp Editions ASKSEDBLK využíva karbid volfrámu, ktorý predlžuje životnosť takmer akéhokoľvek noža. Brúska dokáže naostriť každý oceľový nôž, vrátane tých drahších z tvrdenej ocele a dokonca aj nožov so zubatým ostrím (ako sú nože na chlieb a lovecké nože). Tým sa líši od všetkých ocieľok a brúsiek, ktoré ste kedy mali v ruke.


Brúska

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Výhody brúsky AnySharp Editions ASKSEDBLK

  • Jednoduchý a účinný nástroj
  • Unikátny systém brúsnych uhlov
  • Vysoká bezpečnosť vďaka silnej prísavke
  • Jednoduchá údržba brúsky AnySharp Editions ASKSEDBLK

Parametre a špecifikácia

Typ
Mechanická Hotovo!
Dĺžka
6 cm Hotovo!
Šírka
60 mm Hotovo!

Určenie

Typ
Mechanická Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
6 cm Hotovo!
Šírka
60 mm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Da se koupit nahradni gumova prisavka s navulkanizovanym trnem? Maminka, 92 let, mi ji nasilim vytrhla. Dekuji. Michal Kočí.

Jaký rozdíl v konstrukci je mezi tímto brouskem a brouskem Delimano Brava u kterého se "dají" brousit i nůžky a jiné nástroje. Tento je určen pouze na nože.

Dobrý den, Chci se zeptat z jakeho je materialu zda plast nebo kov? Děkuji, Hauler

Dobrý den, jaky je rozdíl mezi tímto brouskem a brouskem AnySharp Pro Chefs ASKSPROBRASS ??? Vidím rozdíl jen v ceně.... Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k AnySharp Editions ASKSEDBLK
Príslušenstvo pre AnySharp Editions ASKSEDBLK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AnySharp Editions ASKSEDBLK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AnySharp Editions ASKSEDBLK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií