Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Apei Eco Bamboo 12000 mAh

Zobraziť katalóg
Apei Eco Bamboo 12000 mAh
4,3 13 hodnotení
Powerbank LED indikácia stavu nabitia (poklepnutím rohom Power Banky), hmotnosť 190 g, 2x USB (2x 2,1 A), microUSB kábel
Kód:  AP622d Produktové číslo:  14128

Apei Eco Bamboo 12000 mAh

Bezpochyby každý používateľ smartfónu pozná ten pocit, kedy potrebuje niečo vyhľadať, napísať či niekomu zavolať, ale batéria hlási, že to už nie je možné. Nehovoriac o situáciách, kedy máte zapnutú navigáciu, a v polovici cesty vám mobil vypne. Práve pre tieto prípady je vhodné mať pri sebe power banku, čo je taká externá batéria, ktorá vám zariadenie dobije. Apei Eco Bamboo zaujme nielen svojím výkonom ale aj púzdrom vyrobeným z bambusového dreva, navyše s príjemným tvarom, ktorý ľahko padne do ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Opakované dobitie mobilného telefónu a mnohých ďalších zariadení
  • Poradí si aj s tabletom
  • Plášť vyrobený z pravého bambusu
  • Drobná konštrukcia, ultraľahký dizajn
  • Dokáže nabíjať dva prístroje súčasne
  • LED indikácia stavu

Výkonná power banka z pravého bambusu

Srdcom power banky je integrovaná Li-pol batéria, ktorá disponuje kapacitou 12 000 mAh. To je viac než dostatok energie na to, aby ste opakovane nabili váš mobilný telefón. Okrem toho môžete samozrejme dobiť aj iné prístroje, akými sú napríklad tablet, mp3 prehrávač a mnoho ďalších. Banka má dvojicu portov USB na dobíjanie dvoch zariadení naraz a tiež LED indikáciu stavu nabitia.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
74 mm (7,4 cm) Hotovo!
Výška
163 mm (16,3 cm) Hotovo!
Hĺbka
17 mm (1,7 cm) Hotovo!
Kapacita
12 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
74 mm (7,4 cm) Hotovo!
Výška
163 mm (16,3 cm) Hotovo!
Hĺbka
17 mm (1,7 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
12 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
10,5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
260 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je Powerbanka vhodná pro nabíjení Samsungu Galaxy S8 ? děkuju.

Vie powerbanka nabíjať zariadenia zatiaľ čo je sama pripojená do siete? (tzn. v noci si chcem nabiť na 1 zásuvke powerbank + 2 zariadenia)

1) Dobrý den, začne se zařízení nabíjet hned po připojení přes USB, nebo je třeba nabíječku zapnout pomocí tlačítka? 2) Zvládne nabíjet dvě zařízení najednou a obě plným výkonem 2A? Moc děkuji

Jakou má tedy hmotnost 190 nebo 260g ?

Dobrý den. Po koupi této powerbanky jsem našla nejednu nesrovnalost. Na krabici je napsáno Apei bamboo 12 000 a pod tím napsaná kapacita 10 000 mAh. Co tím chtěli výrobci říct? Není to chyba výrobce? Po nabití powerbanky jsem svůj mobil o kapacitě 2070 mAh nabila celkem 4x, při čemž jsem ho ale ve všech čtyrech procesech nabíjení začala nabíjet při 15 % zbývající kapacitě baterie mobilu. Celková účinnost se tedy pohybuje kolem 58 %. A zatímco při prvních třech nabíjeních mobilu z této powerbanky tři indikatory jednotlivě jeden po druhem svítili opravdu dlouho, ten čtvrty kleknul již po pěti minutách. Taky si myslíte, že je něco špatně? Děkuji

Dobrý den, jaká je hmotnost a rozměry? Uvádíte 190g, což je na takovou kapacitu docela málo. Jinde jsem našel údaj 236g. Je to správně? Děkuji

Diskusia a poradňa k Apei Eco Bamboo 12000 mAh
Príslušenstvo pre Apei Eco Bamboo 12000 mAh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apei Eco Bamboo 12000mAh . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apei Eco Bamboo 12000mAh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apei Eco Bamboo 12000mAh. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: APEI Eco Bamboo 12000 mAh külső akkumulátor.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií