Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 7 v 1

Zobraziť katalóg
Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 7 v 1
5 2 hodnotení
Objektív na mobil – materiál: profesionálne kinematografické sklo, minimalizujú odlesky, v súprave: teleobjektív, polarizačný objektív CPL, širokouhlý objektív, objektív s efektom rybieho oka, kaleidoskop, klip na telefón a taška
Kód:  APEXa4 Produktové číslo:  APL-DG7
Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 7 v 1 Predaj skončil

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 7 v 1

Profesionálne objektívy

pre telefóny

Objektívy Apexel sú vyrobené z profesionálneho filmového skla a kovu, čím sú minimalizované akékoľvek odlesky skiel. Táto súprava obsahuje 0,36× a 0,63× Wide objektív, 15-násobný makro objektív, 198° objektív s efektom rybieho oka, 2-násobný teleobjektív, polarizačný objektív a kaleidoskop. Objektívy ľahko pripevníte k mobilnému telefónu pomocou priloženej klipsy a získate tak profesionálne fotografie. Na prenášanie je priložená praktická taška.

Apexel

ZOOM

15

UHOL ZÁBERU

198°

POČET OBJEKTÍVOV

Apexel

Polarizačný objektív CPL

Polarizačný filter Apexel eliminuje nežiaduce odlesky, odstraňuje odrazené svetlo, nádherne prekreslí scénu, stmaví modré nebo, vyčistí farby a odstráni hmlistý opar. Získate kontrastné, farebné a sýte fotografie.

Apexel
Apexel

Kaleidoskop

Súprava Apexel obsahuje aj filter kaleidoskop, čo je príjemná vymoženosť na doladenie fotiek. Vytvorí reálny obraz vo forme kaleidoskopu z niekoľkých obrázkov.

Profesionálne objektívy Apexel

Na široké zábery je v balení nachystaný širokouhlý objektív 0,36× a 0,63× Apexel wide-angle, ktorý dostane na fotografie každú maličkosť. Objektív pre mobilný telefón Apexel s 2 a 15-násobným zväčšením využijete najmä na priblíženie miniatúrnych predmetov. Fotografie z celkom iného pohľadu zachytíte pomocou objektívu Apexel so záberom 198°. Tento štýl fotografií je vhodný predovšetkým na zábery krajiny s naznačením zakrivenia Zeme.

Apexel
Apexel

Kľúčové vlastnosti
objektívov Apexel

  • Objektívy Apexel sú vyrobené z profesionálneho filmového skla
  • Minimalizujú akékoľvek odlesky
  • Súprava obsahuje teleobjektív, polarizačný objektív, širokouhlý objektív, objektív s efektom rybieho oka a kaleidoskop
  • K mobilnému telefónu objektívy pripevníte pomocou priloženej klipsy
  • Na bezpečné uchovanie slúži prenosná taška
Poznámka:

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je možnepoužiti na iphone 11 ktery ma dva fotaky, ale tak aby nebylo na fotce videt cerny kruh nasazeneho objektivu

Diskusia a poradňa k Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 7 v 1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apexel sada objektivů pro smartphone, mobily 7v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apexel Objektivsatz für Smartphones, Mobiltelefone 7in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apexel Objektivsatz für Smartphones, Mobiltelefone 7in1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apexel 7 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií