Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

APOGEE DUET + Waves

Zobraziť katalóg
APOGEE DUET + Waves
Príslušenstvo – AD/DA prevodník 24-bit/192kHz, zvuková karta, 2 vstupy a 4 výstupy, nástrojový a mikrofónový predzosilňovač s fantóm. napájaním, USB2, sluch. a monitor výstup, OLED display, USB Midi, kábel USB, Lighting, 30pin + Waves Gold Plugin Bundle
Kód:  APG06a1 Produktové číslo:  APOGEE Duet
APOGEE DUET + Waves Predaj skončil

APOGEE DUET + Waves

Vychutnajte si ten najdokonalejší zvukový zážitok, ktorý vám sprostredkuje zariadenie od spoločnosti Apogee. Každý jeden komponent použitý na výrobu tohto majstrovského diela je špičkou na trhu hudobnej technológie a techniky. Už na prvý posluch spoznáte, že ide o zariadenie prémiovej kvality a vysokej úrovne.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiové zariadenie na prevod hudby
  • Zariadenie je vybavené štyrmi predzosilňovačmi
  • Vstavané USB MIDI porty
  • Perfektná kompatibilita so zariadeniami Apple
  • Obsahuje Waves Gold Plugin Bundle

Stačí sa započúvať

Využite služby profesionálneho prevodníka, ktorý vám zabezpečí neskreslený a kryštalicky čistý zvuk vo vašom zariadení od spoločnosti Apple. Prevodník Apogee Quartet AD/DA bol navrhnutý v spolupráci s hudobníkmi a vyrobený bol práve pre hudobníkov. Zariadenie je vybavené dvoma mikrofónovými predzosilňovačmi, USB MIDI rozhraním a technológiou ESS Sabre 32 DAC. Do dvoch kombo výstupov môžu byť zapojené profesionálne mikrofóny alebo gitary. Produkt disponuje technológiou Waves Gold Plugin Bundle, čo je spolu 35 audio pluginov v celkovej cene 934 €.

Druhé meno: Dokonalosť

  • AD/DA prevodníky pre nahrávanie s rozlíšením až 192 kHz/24-bit
  • 2 analógové vstupy so špičkovými mikrofónovými predzosilňovačmi s voliteľným 48 V fantóm. napájaním pre pripojenie mikrofónov, nástrojov alebo iných zariadení s linkovými výstupmi.
  • 4 analógové výstupy - 2 symetrické 6,3 mm jack výstupy pre reproduktory alebo nadväzujúce zariadenia, 6,3 mm jack slúchadlový výstup.
  • USB 2.0 - rýchle pripojenie k Mac.
  • Priame digitálne pripojenie k iOS zariadením (iPhone, iPad a iPod touch. Lightning a 30-pin kábel sú dodávané zvlášť).
  • Softvérové ovládanie hardvérových parametrov vrátane výberu vstupov a počúvania s nízkou latenciou.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si APOGEE DUET + Waves. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte APOGEE DUET + Waves. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte APOGEE DUET + Waves. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: APOGEE DUET + Waves.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií