Alzaboxy Q1 Alzaboxy

AppDrive

Zobraziť katalóg
AppDrive
- Univerzálny herný adaptér pre telefóny
Kód:  SMA001b2 Stránky výrobcu

AppDrive

Zmeňte svoj chytrý telefón na simulátor cestných pretekov.Zakúpte si tento adaptér v tvare pretekárskeho volantu a užite si preteky s piatimi rôznymi plne podporovanými aplikáciami.Zošliapnite pedál až na zem s hrami Asphalt 7, MX Offroad, Ricky Carmichael Motorcross, Supercross a Trophy Literally.Či už ste fanúšikmi áut, alebo motoriek, s adaptérom AppDrive si užijete strhujúci jazdu od štartu až do cieľa.Pre určenie polohy volantu aplikácie využívajú gyroskop vášho zariadenia, štyri tlačidlá sú prepojené patentovú dotykovou technológiou.

Adaptér je kompatibilný so zariadeniami s operačnými systémami iOS aj Android.

Parametre a špecifikácie:

Kompatiblita:
iPhone 3GS, 4/S, 5
iPod touch 3, 4 a 5
Android 2.3 a vyššia

Požiadavky:
Maximálna dĺžka 12 cm
Gyrometr

Rozmery:
35,2 × 27,06 × 6,03 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AppDrive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AppDrive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AppDrive. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AppDrive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AppDrive.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií