Apple 38mm svetlo ružový / polnočný modrý tkaný nylon

Zobraziť katalóg
Apple 38mm svetlo ružový / polnočný modrý tkaný nylon
Remienok na hodinky vymeniteľný, jedinečný farebný vzor, ​​pre hodinky Apple Watch 38 mm, pre zápästie s náramkom 125-195 mm
Kód:  JA062c2d2 Produktové číslo:  MNK62ZM/A Stránky výrobcu
Apple 38mm svetlo ružový / polnočný modrý tkaný nylon Predaj skončil

Apple 38mm svetlo ružový / polnočný modrý tkaný nylon

Originálny dámský Apple 38 mm remienok v kombinácii svetlo ružovej - polnoci modrej je určený pre Váš hodinky Apple 38 mm . Ak hľadáte spôsob, ako prispôsobiť hodinky aktuálnemu oblečeniu alebo nálade, tento popruh vám to umožní.

Každý pásik Apple je vyrobený z viac ako 500 samostatných nylonových monofilov, ktoré sú spojené v štyroch vrstvách. Výsledkom je vysoká trvanlivosť a pohodlie, ako napríklad nosenie popruhu z tkaniny. Popruh je vhodný pre zápästie s obvodom 125 - 195 mm.

Hlavné výhody

  • Vhodný pre Apple Watch 38 mm
  • Odporúčaný pre obvod zápästia 125 - 195 mm
  • Ľahko vymeniteľné
  • Vyrobené z 500 nylonových vlákien
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple 38mm svetlo ružový / polnočný modrý tkaný nylon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 38mm Světle růžový/ půlnočně modrý z tkaného nylonu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 38mm Sportarmband aus gewebtem Nylon - Hellrosa/Mitternachtsblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 38mm Sportarmband aus gewebtem Nylon - Hellrosa/Mitternachtsblau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 38 mm Rózsaszín/éjkék szőtt nylon.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií