Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple 42 mm Červený s klasickou prackou

Zobraziť katalóg
Apple 42 mm Červený s klasickou prackou
5 1 hodnotení
Remienok na hodinky – výmenný, teľacia koža s klasickou prackou, pre Apple Watch 42mm, pre zápästie s obvodom 150-215mm
Kód:  JA064b2j5 Produktové číslo:  mpwx2zm/a Stránky výrobcu
Apple 42 mm Červený s klasickou prackou Predaj skončil

Apple 42 mm Červený s klasickou prackou

Originálny výmenný remienok Apple je určený pre vaše Apple Watch 42 mm. Ak hľadáte spôsob, ako svoje hodinky prispôsobiť aktuálnemu oblečeniu či nálade, tu sa ponúka jednoduché riešenie. Vyrobený z poctivej teľacej kože, ktorá časom získava nádhernú patinu. Vybavený je však aj klasickou prackou, čo z neho robí nielen elegantný, ale aj praktický doplnok. Navyše disponuje zvýšenou odolnosťou a pri jeho nosení sa budete cítiť maximálne pohodlne. Vhodný je pritom pre zápästie s obvodom 150 až 215 mm.

Hlavné prednosti

  • Ľahko výmenný remienok pre Apple Watch 42 mm
  • Odporúčaný pre obvod zápästia 150 - 215 mm
  • K dispozícii v mnohých farebných variantoch
  • Vyrobený z poctivej teľacej kože a vybavený klasickou prackou
  • Vysoko odolný a maximálne pohodlný
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple 42 mm Červený s klasickou prackou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 42mm Červený s klasickou přezkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm rot mit klassischer Schnalle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm rot mit klassischer Schnalle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 42 mm Piros klasszikus csattal.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií