Apple 42 mm Tmavo olivový prevliekací športový

Zobraziť katalóg
Apple 42 mm Tmavo olivový prevliekací športový
4,0 4 hodnotení
Remienok na hodinky – výmenný, z dvojvrstvovej nylonovej tkaniny, mäkký, priedušný, ľahký, pre Apple Watch 42mm, na zápästie s obvodom 145-220mm
Kód:  JA064e3b9 Produktové číslo:  MQWG2ZM/A Stránky výrobcu
Apple 42 mm Tmavo olivový prevliekací športový Predaj skončil

Apple 42 mm Tmavo olivový prevliekací športový

Chcete so svojimi hodinkami Apple Watch pohodlne športovať? Potom na ne nasaďte tento športový remienok Apple, ktorý krásne priľne k vašej pokožke a nechá ju dýchať. Športový remienok v dizajne tmavo olivovej farby je totiž vyrobený z hustých ôk z tkaného nylonu, vďaka čomu disponuje skvelou mäkkosťou, priedušnosťou a nízkou hmotnosťou. Aby jeho elastické upínacie prúžky zvýšili celkovú odolnosť, sú k remienku pritavené. Remienok navyše pri nasadzovaní jednoducho nastavíte podľa šírky vašej ruky, pretože je vybavený novým prevliekacím zapínaním. Športový remienok Apple je potom kompatibilný so všetkými modelmi hodiniek Apple Watch 42 mm a je vhodný pre zápästie s obvodom 145-220 mm.

Kľúčové vlastnosti remienka Apple

  • Športový remienok učený pre Apple Watch 42 mm
  • Mäkký, ľahký a veľmi priedušný
  • Vyrobený z tkaného nylonu
  • Husto utkané oká na vnútornej strane
  • Ľahko priľne k pokožke a necháva ju dýchať
  • Jednoduché prevliekacie zapínanie
  • Pritavené elastické prúžky
  • Vysoká odolnosť a dlhá životnosť
  • Elegantné tmavo olivové vyhotovenie remienka Apple
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple 42 mm Tmavo olivový prevliekací športový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 42mm Tmavě olivový provlékací sportovní. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sportarmband für Apple Watch 42 mm dunkeloliv. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sportarmband für Apple Watch 42 mm dunkeloliv. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 42 mm Sötét olívazöld sportszíj.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií