Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý

Zobraziť katalóg
Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý
Remienok na hodinky pre Apple Watch 42mm, Watch 44mm a Watch 45mm, materiál: koža, na zápästie do 18cm
Kód:  JA064g9b28 Produktové číslo:  MY9M2ZM/A Stránky výrobcu
Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý Predaj skončil

Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý

Remienok na smart hodinky Apple podporí originálny dizajn vašich smartwatch. Použitým materiálom je koža, na pohľad luxusné vyhotovenie sa tak snúbi s kvalitnými vlastnosťami a nosenie je pohodlnosť sama. Celková dĺžka je 18 cm. Čierna farba pomáha remienok na smart hodinky Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý kombinovať s outfitom, prípadne podľa aktuálneho vkusu. Remienok možno využiť s týmito modelovými radmi: Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7.

Významné funkcie remienka na smart hodinky Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý

  • Podporí jedinečnosť inteligentných hodiniek
  • Náramok na smart hodinky má dĺžku 18 cm
  • Vyhotovenie: koža
  • Čierna farba
  • Spadá do modelového radu Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisku je chyba u všech těchto řemínků pro hodinky 44mm. Malý je pro zápěstí až 180 mm (18 cm) a velký až 205 mm (20,5 cm). Čísla, která jsou uvedena u 44mm verzí tohoto náramku platí pro 40mm verzi (tam je to všude správně) viz Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý
Príslušenstvo pre Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 44mm černý kožený tah – malý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 44mm schwarz Leder - klein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 44mm schwarz Leder - klein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 44 mm fekete bőrszíj - kicsi.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií