Apple AirPower

Zobraziť katalóg
Apple AirPower
Nabíjačka – bezdrôtová, pre iPhone 8/8 Plus, iPhone X
Kód:  JA903e7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple AirPower

Spoločnosť Apple práve uviedla na trh novú modelovú radu iPhonov. Konkrétne sa jedná o iPhone 8, iPhone 8 Plus a konečne bezrámčekový iPhone X. Spoločne s prechodom na sklenenú zadnú stranu smartfónu si mohol Apple dovoliť integrovať dlho žiadanú technológiu bezdrôtového nabíjania.

Kľúčové vlastnosti Apple AirPower

  • Maximálne pohodlie pri nabíjaní nových Apple produktov
  • Podporuje iPhone 8/8 Plus, iPhone X, Apple Watch Series 3 a Apple AirPods
  • Využíva štandard Qi

Bezdrôtové nabíjanie s logom Apple

Apple AirPower je úplne nové príslušenstvo pre zariadenia s "jabĺčkom". Tvarovo jednoduchá podložka má však integrovaných hneď niekoľko funkcií. Okrem samotného nabíjania totiž dokáže komunikovať s iPhonom, na ktorom je prehľadne zobrazený stav nabíjaných zariadení. Podložka je totiž tak veľká, že okrem samotného iPhonu je možné súčasne nabíjať tiež Apple Watch Series 3 a bezdrôtové slúchadlá AirPods v poslednej generácii svojho vyhotovenia.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dufam ze minimalne 500€ ..lebo ak menej tak nemam zaujem :)))

Dobrý den, máte bližší info o dostupnosti než rok 2018?

Apple svoju bezdrôtovú nabíjačku oficiálne zrušil. Už keď to konečne vyzeralo, že AirPower uzrie svetlo sveta, prichádza nečakaná správa z Cupertina. Apple opustil koncept svojej univerzálnej bezdrôtovej nabíjačky a oznámil, že vydania sa nakoniec nedočká. „Napriek veľkej snahe sme usúdili, že AirPower nedosahuje naše vysoké štandardy a projekt sme sa rozhodli ukončiť. Ospravedlňujeme sa zákazníkom, ktorí sa tešili na jeho vydanie. Aj naďalej veríme, že budúcnosť je bezdrôtová a sme plne oddaní venovať sa týmto technológiám ďalej.“ Dan Riccio, senior viceprezident pre hardvér vo vyjadrení pre TechCrunch AirPower tak v histórii spoločnosti nemá obdoby a zrejme navždy sa do nej zapíše ako produkt, ktorý dva roky meškal a napokon vôbec neprišiel. Podľa všetkých doterajších informácií stála za neúspechom nabíjačky jednoduchá fyzika. AirPower mal údajne vážne problémy s prehrievaním a na svedomí to mal mať systém cievok ........

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tato nabíječka dokáže nabít i iPhone 7?

Dobrý den, prosím, kdy bude nabíječka v prodeji? Děkuji

Dobrý den, Bude Apple Airpower podporovat i Apple Watch series 1? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, kdy přibližně bude tato bezdrátová nabíjecí podložka v prodeji. Děkuji

Diskusia a poradňa k Apple AirPower
Príslušenstvo pre Apple AirPower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple AirPower. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple AirPower. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple AirPower. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple AirPower.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií