Apple HomePod vesmírne sivý

Zobraziť katalóg
Apple HomePod vesmírne sivý
4,9 159 hodnotení
Hlasový asistent Siri pre Apple HomeKit podporované OS: iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 6, podpora Apple Music, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine. Tovar je dodávaný so sieťovým konektorom, ktorý nie je kompatibilný so zásuvkami typu E, F. Redukciu dodávame ako súčasť objednávky.
Kód:  JA040 Produktové číslo:  MQHW2LL/A Stránky výrobcu
Apple HomePod vesmírne sivý Predaj skončil

Apple HomePod vesmírne sivý

Atraktívne poňatý inteligentný reproduktor HomePod patrí medzi jednu z najväčších noviniek spoločnosti Apple za posledné roky. Ide o priamu konkurenciu napríklad pre zariadenie Google Home. Svojím poňatím sa však skôr zameriava na konzumáciu hudby zo služby Apple Music alebo na ovládanie domácich spotrebičov pomocou aplikácie Apple Home.

Kľúčové vlastnosti reproduktora Apple HomePod

  • Inteligentný bezdrôtový reproduktor od spoločnosti Apple
  • Vysoký hudobný výkon riadený inteligentným procesorom
  • Pohodlné prehrávanie hudby zo služby Apple Music
  • Nechýba asistentka Siri a ovládanie inteligentnej domácnosti
  • Podpora WiFi 802.11ac s funkciou MIMO
  • Kompatibilný s technológiou Apple AirPlay 2

Vysoká zvuková kvalita

Jednoduchý, ale účelný dizajn bezdrôtového reproduktora HomePod vás bude baviť. To hlavné sa však skrýva vo vnútri. Vysokú kvalitu hudobnej reprodukcie zaistí centrálny basový menič doplnený o sedem výškových meničov, ktoré sú šikovne umiestnené po celom kruhovom obvode. Každý menič je navyše doplnený o vlastný zosilňovač.

O kvalitné snímanie vášho hlasu sa postará šestica mikrofónov, ktoré zároveň analyzujú polohu v miestnosti a podľa toho riadia zvukové podanie. Všetko má v starostlivosti výkonný procesor Apple A8, tiež známy z predchádzajúcich iPhonov.

Siri a inteligentná domácnosť

Bezdrôtový reproduktor HomePod samozrejme so svetom komunikuje prostredníctvom inteligentnej asistentky Siri. Okrem hudby vie čítať správy, informovať o počasí, doprave, prevádzať jednotky, počítať. Vďaka integrácii HomeKitu samozrejme ovládať inteligentné domáce spotrebiče. Podpora aplikácií tretích strán zatiaľ nebola bohužiaľ oznámená.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Distribúcia
EU Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
6 Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Apple Music Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je to vlastnosť produktu alebo vada...keď práve Homepod nehrá a nie je ešte v standby mode, tak zospodu vydáva taký divný šum.Bolo to niekedy na lacných reprákoch.

Dobrý den, tak jsem se stal také hrdým majitelem HomePodu a jsem z něho nadšený, jediný problém - možná to tedy ani není problém, ale kdyby mi někdo kdo ho vlastní mohl spíše ověřit vlastnost - Když HomePod aktivuji s "hey Siri", Airplayem nebo jen přes HomeKit začne lehce šumět - jako by byl aktivní a to po dobu 8 minut, pak utichne. Trošu mě tento jev klasického wireless šumu linoucího se z reproduktorů znervózňujem a tak kdyby mi nějaký jiný vlastník dal vědět jestli něco takového registruje když si HomePod poslechne z blízka po jeho aktivaci - byl bych moc rád! Předem Díky za reakce:)

Človek si kúpi v predpredaji homepod mini a zrazu ho vôbec neposkytujete na predaj? Čo si máme myslieť? Hlavne že peniaze máte na účte. Kedy bude dostupný aspoň pre ľudí ktorí zaň už zaplatili??

Je tohle to same, tedy dosti omezeny repro asistent? Odkaz do neznáma

Dobrý den, u výdeje jsem nedostal k HomePodu adaptér, takže jsem přijel domů, vybalil ho a zjistil jsem, že má britskou zásuvku, takže ho nemůžu použít. Jde si redukci vyžádat ještě zpětně? Nechápu, proč prodáváte verzi určenou pro britský trh, když v Německu se normálně prodává s EU zásuvkou. Děkuji.

preco predavate zariadenie, ktore je urcene primarne na UK trh a preto k nemu pribalujete zadarmo redukciu do el.zasuvky?

Dobrý deň, nemáte informácie či sa bude dať spárovať s Harman Kardon Go+Play?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je možné, že pre-owned je dražší než homepod bez tohoto označení. Předpokládal bych, že by to mělo být naopak, když v případě pre-owned jde o repasi. Díky, T.

Dobry den, zakupil som od vas homepod, zial ale nic nejde, len blikaju tlacitka plus a minus. Viete mi prosim poradit, o co by mohli ist? dakujem

Dobrý den, Nedaří se mi reproduktor zprovoznit. Při aktivaci neustále končím chybovou hláškou “Nastavení selhalo (301014)” Má to nějaké řešení nebo jedině reklamace? Děkuji za rady

123...
Diskusia a poradňa k Apple HomePod vesmírne sivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple HomePod vesmírně šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple HomePod Space Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple HomePod Space Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple HomePod Space Gray.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií