Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový

Zobraziť katalóg
Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový
4,6 177 hodnotení
Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón, pevný, ochrana displeja pred poškriabaním, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá
Variant
Kód:  JA065d04 Produktové číslo:  MK023ZM/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový Predaj skončil

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový

Dodajte svojmu mobilnému telefónu ochranu, ktorú si zaslúži, vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím vyhotovením zárukou vysokej odolnosti. Materiál je na dotyk príjemný a nebude kĺzať z rúk. Silikón je známy pre svoju praktickosť, odolnosť proti nárazom a absorpciu vibrácií. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania aj k ovládacím prvkom nevyhnutným na bezstarostné používanie mobilného telefónu. Bol navrhnutý tak, aby poskytoval ochranu displeji pred poškriabaním. K jeho výhodám sa radí možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré sa pri mobilných telefónoch čoraz častejšie objavuje. Možno sa spoľahnúť tiež na to, že bez problémov podporuje modernú technológiu MagSafe, ktorou sa dobíjajú telefóny od značky Apple. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro zabezpečí, že sa váš mobil ani pri páde nepoškodí.

Kľúčové znaky krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový

  • Zaručená ochrana mobilného telefónu Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro
  • Pevné telo zabezpečí dokonalé priľnutie k telefónu
  • Zabraňuje poškriabaniu displeja
  • Kompatibilné s technológiou MagSafe
  • Kryt na mobil Apple ponúka otvory na konektory a ovládacie prvky
  • Kryt nebráni v použití indukčného nabíjania
  • Materiál krytu na mobil: silikón
  • Jeho farba je oranžová

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Silikón Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
MagSafe, Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Oranžová Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Silikón Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
MagSafe, Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Oranžová Hotovo!

Rozmery

Max. výška zariadenia
146,7 mm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
71,5 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

iphone je v krytu obalen dokola i ze spodny casti. bude tam otvor pro napajeci kabel? z fotky ani popisu to nejde vycist :)). dekuji

Dobrý den, aby nedošlo k omylu, tento kryt - pokud se jedna o originál Apple není silikonovy ale plastový. Silikonové kryty od Apple nejsou průhledné. Jediny průhledný MagSafe kryt od Apple je z polykarbonátu. Pokud se pletu, tak mě opravte, ale nyní jsem toto kontroloval přímo na webu Apple.

Dobrý den, chci se zeptat zda je tento kryt originální příslušenství od Apple? Pokud ano tak tento kryt je prý podle jedné recenze nekvalitní (odlupuje se silikon atd.) na to kolik stojí ._.

JAk to vypadá z druhé strany, ze strany displeje? Proč to ty fotky neukazují? Děkuji.

Dobry den, hodne lidi ma problemy ze se do obalu vypaluji kolecka kdyz pouzivaji MagSafe je to tak i tady?

Dobrý den, ten kruh na průhlednem krytu je jenom ilustrační nebo to tak bude vypadat?? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový
Príslušenstvo pre Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikonový kryt s MagSafe melounově oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple iPhone 12 und 12 Pro Silikonhülle mit MagSafe melonenorangenfarben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple iPhone 12 und 12 Pro Silikonhülle mit MagSafe melonenorangenfarben. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple iPhone 12 / 12 Pro sárgadinnye szilikon MagSafe tok.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií