Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple Magic Trackpad 2 – vesmírne sivý

Zobraziť katalóg
Apple Magic Trackpad 2 – vesmírne sivý
5,0 24 hodnotení
Trackpad – Bluetooth, Lightning port, Force Touch, technológia Multi-Touch
Kód:  TL241e Produktové číslo:  MRMF2ZM/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple Magic Trackpad 2 – vesmírne sivý Predaj skončil

Apple Magic Trackpad 2 – vesmírne sivý

Nová verzia Apple Trackpade sa odmení o 30% väčšou sklenenou plochou, špičkovým batériovým pohonom a príjemnou spoluprácou s gestami. Vizionársky dizajn tento ovládač jasne radí do rúk fanúšikov luxusnej elektroniky, ktorí ocenia vyhotovenie po stránke vzhľadu i funkčnosti. Nízky profil bol tiež zvolený na pohodlnejšie ovládanie pomocou prstov. Vďaka väčšej ploche a nižšiemu profilu je posúvanie a prechádzanie prstami ďaleko komfortnejšie.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového ovládača Magic Trackpad 2 (vesmírne sivý)

  • Esteticky pútavý a funkčný dizajn
  • Nízky profil na vzhľad i ergonómiu
  • Veľká sklenená plocha citlivá na viac prstov
  • Intuitívna gestikulácia uľahčí ovládanie
  • Rozlišuje stupeň prítlaku prsta
  • Po 1 minúte dobíjania pripravený na hodinu prevádzky
  • Plne nabitá batéria vydrží mesiac
  • Súčasťou je USB – Lightning kábel na dobíjanie

Ešte viac interakcie

Väčší sklenený povrch reaguje s rovnakou citlivosťou bez ohľadu na to, kde ho stlačíte. Jedinečnou záležitosťou je technológia Force Touch. S ňou rozpozná aj jemné rozdiely v prítlaku. Z každého kontaktu s dotykovou plochou vytlačíte ešte viac. Rôzny stupeň prítlaku využijete pri celom rade rôznych podujatí.

Prečo pri používaní ovládača nevyužiť viac prstov?

Povrch zachytí gestá viacerými prstami, čím vám spríjemní každodenné používanie. V prehliadači môžete napríklad prechádzať na ďalšiu alebo predchádzajúcu stránku prejdením 2 prstami po trackpade. Prezeráte si fotografie? Roztvorte 2 prsty od seba, a priblížte si zaujímavý detail. Na prechádzanie medzi plochami a úplnými aplikáciami stačí prejsť troma prstami. Prejdením 3 prstami hore získate pohľad z vtáčej perspektívy na všetko, čo vám práve beží na Macu.

Magic Trackpad 2 poháňa batéria s funkciou extrémne rýchleho nabíjania

Už nemusíte zháňať batériové články. Trackpad 2 má teraz zabudovanú vlastnú nabíjaciu batériu. Výsledkom je pevnejšia štruktúra. Pri Apple však nie je nič len tak. Ani táto batéria nie je rozhodne obyčajná. Iba za minútu pripojenia sa dobije na hodinové používanie! Nabitie batérie naplno trvá 2 hodiny a 15 minút, ale potom vydrží až mesiac bežnej služby pri počítači alebo notebooku.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky trackpady

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat co to je Trackpad děkuji .

Da se na tom psat s propiskou ( elektronickou, pripadne jakou )? Pripadne je nejaka varianta pro macbook pro, ze bych mohl si delat zaznamy propiskou ?

Diskusia a poradňa k Apple Magic Trackpad 2 – vesmírne sivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Magic Trackpad 2 - vesmírně šedý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Magic Trackpad 2 - Space Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple Magic Trackpad 2 - asztroszürke.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií