Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple Sport 38mm Kráľovsky modrý z tkaného nylonu

Zobraziť katalóg
Apple Sport 38mm Kráľovsky modrý z tkaného nylonu
Remienok na hodinky výmenný, jedinečný farebný vzor, ??pre Apple Watch 38mm, pre zápästie s obvodom 125-195 mm
Kód:  JA061v Produktové číslo:  MM9N2ZM/A Stránky výrobcu
Apple Sport 38mm Kráľovsky modrý z tkaného nylonu Predaj skončil

Apple Sport 38mm Kráľovsky modrý z tkaného nylonu

Každá hrdá majiteľka či majiteľ chytrých hodiniek Apple iste ocenia možnosť výmeny remienka hodiniek. Vždy si tak môžete upraviť vzhled svojho chytrého spoločníka podľa aktuálnej príležitosti. Nylonový opasok s veľkosťou 145 - 215 mm je vhodný pre mužské i ženské zápästia.

hlavné prednosti

  • Jedinečný farebný vzor
  • Vyrobené z viac ako 500 nylonových vlákien
  • Pohodlný remienok pre každú príležitosť

Jedinečný materiál a skvelý vzhled

Remienok je utkaný z viac ako 500 nylonových vlákien, ktoré vytvára jedinečný vzor. Vlákna sú prepletené do štyroch vrstiev pomocou monofilov, vďaka čomu je výsledkom veľmi odolný a na ruky príjemný remienok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple Sport 38mm Kráľovsky modrý z tkaného nylonu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Sport 38mm Královsky modrý z tkaného nylonu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 38mm Sportarmband aus gewebtem Nylon - Königsblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 38mm Sportarmband aus gewebtem Nylon - Königsblau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 38 mm-es szőtt műanyag szíj - királykék.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií