Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple Šport Nike 38mm Platinový/biely

Zobraziť katalóg
Apple Šport Nike 38mm Platinový/biely
Remienok na hodinky – výmenný, fluóroelastomer s klincovým zapínaním a vylisovanými otvormi, pre Apple Watch 38mm, možnosť nastaviť na dĺžku S/M alebo M/L
Kód:  JA061z3f Produktové číslo:  MQ2J2ZM/A Stránky výrobcu
Apple Šport Nike 38mm Platinový/biely Predaj skončil

Apple Šport Nike 38mm Platinový/biely

Každý vlastník úchvatných hodiniek Apple Watch vie, že sa predávajú v rôznych farebných variantoch. Dizajn tohto skvelého kúsku však netvorí iba puzdro s ciferníkom. Hlavnú úlohu hrá predovšetkým remienok. Práve vďaka možnosti jeho výmeny môžete prispôsobiť svojho inteligentného spoločníka akejkoľvek príležitosti.

kľúčové vlastnosti

  • Možnosť nastavenia dĺžky - S/M alebo M/L
  • Pre zápästie s obvodom 130-200 mm
  • Pevné klincové zapínanie
  • Vyrobené z kvalitného fluóroelastomeru
  • Vylisované otvory pre lepšiu vzdušnosť
  • Športová edícia Nike

Apple Sport Nike

Športový remienok Nike je vyrobený zo špeciálneho materiálu - vysoko funkčného fluóroelastomeru s vylisovanými otvormi, ktoré zaisťujú väčšiu vzdušnosť. Navyše je odolný, mimoriadne pevný a prekvapivo jemný. Hladký hutný materiál objíme vaše zápästie a je tak príjemný na pokožke, že o ňom nebudete takmer vedieť. Inovatívne klincové zapínanie ešte viac umocňuje jeho už tak vysoký komfort.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple Šport Nike 38mm Platinový/biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Sport Nike 38mm Platinový/bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Sport Nike 38mm - Platin/Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Sport Nike 38mm - Platin/Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple Sport Nike 38 mm Platina/fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií