Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Approx Desktop Universal Holder

Zobraziť katalóg
Approx Desktop Universal Holder
Univerzálny držiak pre mobilný telefón alebo tablet, hliníkový
Kód:  MK056a Produktové číslo:  APPIPH01B Stránky výrobcu
Approx Desktop Universal Holder Predaj skončil

Approx Desktop Universal Holder

Hledáte kvalitní stojánek pro váš mobilní telefon nebo tablet? Vsaďte na jednoduchý držák značky Approx a rozhodně nebudete litovat. Kvalitní materiál, optimální rozměry a nízká hmotnost jej předurčují k dlouhodobému a bezproblémovému užívání. Jedná se o univerzální hliníkový stojánek, který využijete při čtení textů či sledování filmů na smartphonu či tabletu. 

Poznámka:
» Všetky držiaky na tablet

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Approx Desktop Universal Holder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ca. Desktop-Universalhalter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ca. Desktop-Universalhalter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kb Desktop Universal Holder.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií