Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Aputure MagicRig V2 SET

Zobraziť katalóg
Aputure MagicRig V2 SET
Monopod - video konzola na HDSLR
Kód:  APR1070 Produktové číslo:  MR-V2 SET Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aputure MagicRig V2 SET Predaj skončil

Aputure MagicRig V2 SET

Chcete pri filmovaní dosahovať naozaj profesionálne výsledky? Roztrasený obraz videa nikdy nebudí najlepší dojem. Našťastie je tu konzola Aputure MagicRig V2! Nahrávajte videá pohodlne. Vďaka stabilite a rovnováhe, ktorú dodáva, bude vaša nahrávka vyzerať o úroveň lepšie. Je tvorený pevným materiálom, takže oň nemusíte mať žiadny strach. Skvele si rozumie s väčšinou DSLR a kamier.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava, ktorá zaisťuje skvelé výsledky
  • Obsahuje MagicRig V2, V-Wheel a V-MatteBox
  • Stabilný a pevný materiál, ktorý vydrží
  • Vďaka dobrej ergonómii je veľmi komfortný
  • Kompatibilita s prístrojmi Nikon, Canon a Olympus
 

Z čoho sa súprava skladá?

Súprava obsahuje konzolu MagicRig V2, ktorá je obľúbená predovšetkým pre svoju praktickosť a stabilné snímanie. Jej pevná, odolná konštrukcia zaisťuje, že dodáva kamere absolútnu rovnováhu. Tiež ju možno upevniť na statív. Ďalej získate komplet pre jednoduché ostrenie V-Wheel, vďaka ktorému pre vás bude ostrenie hračkou. Vyniká predovšetkým jednoduchou manipuláciou a vynikajúcim tlmením. To ale nie je všetko. Poslednou časťou súpravy sú klapky V-MatteBox, ktoré dokážu kreatívne a pružne meniť, tvarovať či blokovať svetlo. Okrem jednoduchej a elegantnej konštrukcie určite zaujme výškovou nastaviteľnosťou, vďaka ktorej sa prispôsobí takmer všetkým veľkostiam fotoaparátov.

 
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Druh statívu
Monopod Hotovo!
Hmotnosť
2,4 kg Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Druh

Druh statívu
Monopod Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
2,4 kg Hotovo!

Materiál

Materiál
Hliník Hotovo!
Poznámka:
» Všetky monopody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aputure MagicRig V2 SET. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aputure MagicRig V2 SET, Monostativ für Ruckelfreie Videoaufnahmen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aputure MagicRig V2 SET, Monostativ für Ruckelfreie Videoaufnahmen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aputure MagicRig V2 SET.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií