Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AQ Kentaur 655

Zobraziť katalóg
AQ Kentaur 655
4,5 9 hodnotení
Reproduktory stĺpové s bassreflexom, odporúčaný výkon zosilňovača 25 - 120 W, 2x basový reproduktor s polypropylénovou membránou
Kód:  AQK005x Produktové číslo:  AQ Kentaur 655 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AQ Kentaur 655

Reprosústavy AQ Kentaur 655 spájajú vynikajúci zvukový prednes s dostupnou cenou. Povrchová úprava z prírodnej dyhy navyše pridáva celej sústave na elegancii. Charakteristickým konštrukčným rysom je sendvičové čelo korpusu, vysoko funkčný prvok, ktorý s prepracovaným systémom vzpier prináša dokonalú tuhosť skrine, aby bol výsledný zvuk naozaj verný a presný. Konštrukcia je na danú kategóriu nekompromisná, čo sa zákonite prejavuje v podarenom hudobnom prednese.

Reprosústavy majú pozlátené skrutkovacie terminály a frontálny bassreflex, čo je výhodné pre umiestnenie v interiéri. Dva basové 8" reproduktory s polypropylénovou membránou sú zárukou veľmi dynamických, plných ale zároveň presných a detailných basov. O zvyšok spektra sa stará stredový 5,25 "reproduktor s membránou z polypropylénu a výškový reproduktor s 1" kalotou. Reprosústava je vhodná pre každý typ hudby a bude tiež vynikajúcim základom pre domáce kino.

Parametre a špecifikácia:

Zvukové charakteristiky:
Konštrukcia: 3 pásmová s basreflexom
Frekvenčný rozsah: 35 - 30 000 Hz (- + 6 dB)
Šumový/hudobný výkon: 120 W/250 W
Citlivosť: 91 dB/W/1 m
Impedancia: 8 ohmov
Výhybka: 12, 12, 6 dB/oct

Vypracovanie:
Povrchová úprava: čierny jaseň
Objem: 47 l
Rozmery: 255x890x320 mm (ŠxVxH)
Hmotnosť: 19,5 kg/ks
 

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jaká je ve skutečnosti barva této soustavy? Fotografie sloupů se zdají být v barvě mocca fotografie povrchu se zdá být černá. Jak to tedy je? Děkuji.

Je k těmto bednám třeba zesilovače? Jsou aktivní či pasivní, informace se různí. Díky, P.

Dobrý den. Prosím je možné u této soustavy připojení bi wiring? Prosím jaké jsou vstupní svorky? Uvítal bych foto zadní části této soustavy. Děkuji za odpověď. S pozdravem OK1HCC, op. Vena

Dobrý den, uvedená cena je za jeden kus nebo za pár ?? Děkuji předem za odpověď

Diskusia a poradňa k AQ Kentaur 655
Príslušenstvo pre AQ Kentaur 655 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ Kentaur 655. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ Kentaur 655. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ Kentaur 655. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kentaur AQ 655.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií