AD homeoffice AD homeoffice

AQ M23 - čierne

Zobraziť katalóg
AQ M23 - čierne
4,9 8 hodnotení
Reproduktory - so zosilňovačom, vhodné k PC, smartfónu alebo TV, 2x30W, RCA pripojenie
Kód:  AQU002x Produktové číslo:  0m23 Stránky výrobcu

AQ M23 - čierne

Aktívne dvojkanálové reprosústavy AQ M23 sú ideálnym príslušenstvom k počítaču, televízoru, iPhonu alebo akémukoľvek inému šikovnému telefónu. V priestoroch bytových rozmerov zaručia skutočne presný a kvalitný stereofónny zvuk. Ide o ideálne reprosústavy pre používateľov, ktorým nepostačuje zvuk bežných zostáv a nič veľkého si kvôli priestoru dovoliť nemôžu. Pri výrobe reprosústavy boli využité skúsenosti z veľmi úspešného predchodcu AQ M22.

Kľúčové vlastnosti

  • Presný a kvalitný stereofónny zvuk v kompaktnom vyhotovení
  • Čisté výšky a hlboké basy (dvojpásmové rozloženie reprodukcie)
  • Zabudovaný vlastný zosilňovač prispôsobený meničom
  • Vybrané súčiastky s dlhou životnosťou a stabilnou funkciou
  • 2 vstupy RCA (cinch) na pripojenie viacerých zariadení

Kvalita v malom

V jednej z reprosústav je vstavaný kompaktný zosilňovač s výkonom 2× 30 W, takže sú úplne samostatné a ihneď pripravené. Reprosústavy využívajú dvojpásmové konštrukcie s bassreflexom, stredobasový 5 "reproduktor má polypropylénovú membránu a výškový reproduktor s 0,5" kalotou je chladený ferrofluidom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den museji se nejak napajet ze zdroje dekuji za odpoved

Lze tyto reproduktory připojit ke gramofonu Audio technica AT-LP60-USB ? děkuji

Dobry den, ktera varianta M23 bez dalkoveho ovladani ma bassreflex na celni strane? Na webu vyrobce se pise: "U provedení černý jasan je bassreflexový otvor vyústěn na čelní straně." Tady na fotkach ho vidim vzadu. Respektive da se u Vas koupit varianta M23 bez dalkoveho ovladace (tudiz ne M23D) v provedeni "cerny jasan", tudiz s bassreflexem na celni strane? Pokud ano, kde to v objednavce urcim?

Diskusia a poradňa k AQ M23 - čierne
Príslušenstvo pre AQ M23 - čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ M23 - černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ M23 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ M23 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQ M23 - fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií