Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

AQ M23D - buk

Zobraziť katalóg
AQ M23D - buk
5 4 hodnotení
Reproduktory - so zosilňovačom, vhodné k PC, smartfónu alebo TV, 2x30W, RCA pripojenie, diaľkové ovládanie
Kód:  AQU002x6 Produktové číslo:  AQ M23D buk Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AQ M23D - buk

Najnovší rad reproduktorov značky AQ, nadväzujúci na úspešný model M22. Ide o kompletne českú výrobu, iba meniče sú dodané od firmy Lyeco. Vďaka integrovanému zosilňovaču 2× 30 Wattov sú reprobedne vhodné na pripojenie k počítaču alebo aj smartfónu. K tomu sú určené dva RCA (cinch) vstupy. Aj cez toto zameranie na bežné použitie vynikajú M23D plným a jasným zvukom, ktorý umlčí aj silnejšiu a drahšie konkurenciu. Písmeno D v názve modelu značí diaľkové ovládanie, ktoré ešte viac spríjemní a zjednoduší interakciu s týmito kvalitnými a precízne vyhotovenými reproduktormi.

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojpásmové reproduktory českej výroby
  • Integrovaný zosilňovač 2× 30 Wattov
  • Systém bassreflex
  • Súčiastky s dlhou životnosťou
  • Čisté výšky a hlboké basy (dvojpásmové rozloženie reprodukcie)

Elektronika

Výrobca Acoustique Quality si dal predovšetkým záležať aj na elektronike. Na spájanie súčiastok nevyužívajú menej spoľahlivé integrované spoje, všetko robia zamestnanci ručne. Výsledkom je dynamický a čistý zvuk, ktorý nesklame pri reprodukcii žiadneho hudobného žánru, hovoreného slova alebo herných efektov.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
RCA – Cinch Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
RCA – Cinch Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Su kompatibilne aj s gramofonom? Dakujem

Diskusia a poradňa k AQ M23D - buk
Príslušenstvo pre AQ M23D - buk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ M23D - buk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ M23D - Buche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ M23D - Buche. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQ M23D - Beech.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií