AlzaBoxy Q1 Aplikace

Aquanax Rainpoint AQRP010 Duo, Smart ventil dvojitý

Zobraziť katalóg
Aquanax Rainpoint AQRP010 Duo, Smart ventil dvojitý
Inteligentný zavlažovač –
Kód:  AQ22_01 Produktové číslo:  AQRP010
Aquanax Rainpoint AQRP010 Duo, Smart ventil dvojitý Predaj skončil

Aquanax Rainpoint AQRP010 Duo, Smart ventil dvojitý

Aquanax AQRP010 Duo Smart zavlažovací ventil. S automatizovaným zavlažovacím systémom Aquanax AQRP004 dostanete celý systém zavlažovania na novú, vyššiu úroveň. Vďaka prepojeniu s mobilnou aplikáciou totiž môžete nadefinovať, kedy sa celý proces zavlažovania spustí. Inteligentný ventil Aquanax AQRP004 na svoju prevádzku nutne potrebuje základňovú stanicu, ktorá nie je súčasťou sady. Základňová stanica slúži nanadefinovanie parametrov, na základe ktorých má fungovať ventil. Pomocou mobilnej aplikácie potom určujete, kedy ventil prepustí vodnú závlahu a kedy zostane záhrada bez závlahy. Dosah je pritom až 100 m, pričom k jednej stanici môžete pripojiť až štyri zariadenia (ventily alebo senzory zo série AQRP).

Kľúčové vlastnosti Smart zavlažovača Aquanax Rainpoint AQRP010 Duo Smart

  • Vonkajšia jednotka disponuje stupňom krytia IP54
  • Aplikácia SmartLife pre Android aj iOS
  • Detekcia spotreby vody
  • Možné spúšťanie automatických cyklov ako zavlažovanie alebo jemné zahmlievanie
  • Komunikácia medzi jednotkami funguje v dosahu až na 100 m
  • Zavlažovací systém umožňuje pripojenie praktického senzora vlhkosti pôdy
  • Prívod: 1“ štandardný hadicový závit s 3/4“ adaptérom
  • Výstup: 3/4“ štandardný hadicový závit
  • Pracovný tlak vody: 0.5 bar to 8 bar
  • Pracovná teplota vody: 3 – 50 °C
  • Pracovný prietok vody: 5 L/min – 35 L/min.
  • Bezdrôtová komunikácia so základňou: 433 MHz RF signál, 100 metrov vzdialenosť vo voľnom priestore
  • Napájanie: 4 × AA batérie, nie sú súčasťou balenia
  • Výdrž na batérie: až 10 mesiacov
  • Doba zavlažovania: 1 – 60 minút
  • Materiál: ABS/nerezová oceľ Aquanax

Vlastnosti systému

Zavlažovanie s minimálnou spotrebou vody. Unikátny systém s neskutočným pomerom cena/výkon. Jednoduchá a rýchla inštalácia. Systém postavený na rýchlom spájaní bez prepichovania hadíc. Po sezóne ľahko upratáte a budúci rok môžete znova použiť. Vhodné ako na závlahu na veľkej záhrade tak aj na závlahu hrantíkov na balkóne. Systém je možné používať aj v komerčných záhradníctvach. Kvalitné materiály a vysoká životnosť. Šetrívodu aj peňaženku Problémy so suchom bude nutné riešiť stále častejšie. Závlahový systém Aquanax je ale vytvorený tak, aby ste dosiahli maximálnu možnú úsporu vody a vaša záhrada a peňaženka pritom netrpela. Aj pri menšom objeme závlahy sa voda dostane tam, kam má a vy udržíte svoju záhradu stále krásnu. So systémom Aquanax je možné ušetriť až dve tretiny vody oproti klasickému zavlažovaniu. Vysoká variabilita Je nám jasné, žekaždá záhrada vyzerá trochu inak. Výhodou produktov Aquanax je preto ich vysoká variabilita. Produkty sa dajú rôzne kombinovať, aby bola dosiahnutá maximálna efektívnosť pri zavlažovaní. Súčasne je možné ich usporiadanie kedykoľvek zmeniť a prispôsobiť novým podmienkam, keď sa napríklad rozhodnete pre pestovanie nových rastlín. Jednoduchá inštalácia EasyMount Celý závlahový systém Aquanax sme sa snažili udržať maximálnejednoduchý. Pokiaľ sa teda rozhodnete pre kombináciu rôznych produktov, zaujíma vás iba ich prepojiteľnosť. Všetko je navrhnuté tak, aby ste vyberali maximálne z dvoch rôznych priemerov pri produktoch, ktoré jednoducho prepájate spojovacími hadicami. Vďaka systému EasyMount navyše môžete celý systém veľmi ľahko zostaviť, rozobrať a teda aj opakovane použiť v novej konfigurácii. Inteligentné zavlažovanie Všetky zavlažovacieprvky Aquanax je možné kombinovať so Smart ventilom AQZ001. Vďaka nemu budete môcť ovládať zalievanie odkiaľkoľvek, pretože ovládanie ventilu prebieha cez mobilnú aplikáciu a WiFi sieť. Systém inteligentného zavlažovania budeme postupne rozširovať o ďalšie prvky, ktoré všetkým používateľom poskytnú maximálny komfort a prehľad o aktuálnom stave záhrady.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aquanax Rainpoint AQRP010 Duo, Smart ventil dvojitý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aquanax Rainpoint AQRP010 Duo - Intelligentes Doppelventil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aquanax Rainpoint AQRP010 Duo - Intelligentes Doppelventil. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aquanax Rainpoint AQRP010 Duo, intelligens szelep, dupla.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií