Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Aquaphor Topaz

Zobraziť katalóg
Aquaphor Topaz
Filter – na vodovodný kohútik
Kód:  APH003 Produktové číslo:  A006 Stránky výrobcu

Aquaphor Topaz

Praktický filter na vodovodný kohútik Aquaphor Topaz s certifikáciou Štátneho zdravotného ústavu z vody spoľahlivo odstráni chlór, benzol, fenol, pesticídy aj mechanické prísady ťažkých kovov. Odpadá tak potreba filtrovacej kanvice. Filter je vyrobený z patentovaného kokosového vlákna Aqvalen, ukrývajúceho aktívne striebro. Táto kombinácia odstraňuje z vody ióny ťažkých kovov, zväčšuje plochu filtrácie a zvyšuje životnosť filtra oproti bežným filtrom až 3×. Inštalácia je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju naozaj každý. Stačí pripojiť na kohútik a filtrovanú vodu naliať priamo do pohára. Filter Aquaphor Topaz je vybavený prepínačom, teda si môžete vybrať, či chcete vodu filtrovanú, či nefiltrovanú. Nemusíte si robiť starosti ani s výmenou vložky, pretože na jej potrebu upozorní správne nastavený mechanický kalendár. 

Kľúčové vlastnosti filtra na vodovodný kohútik Aquaphor Topaz

  • Jednoduchá inštalácia
  • Životnosť filtračnej vložky až 750 l
  • Filtračný výkon 0,3 l/min
  • Prepínač filtrovanej a nefiltrovanej vody
  • Mechanický kalendár pripomenie nutnosť výmeny vložky
  • Certifikácia Štátneho zdravotného ústavu

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Vlastnosti

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aquaphor Topaz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aquaphor Topaz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aquaphor Topaz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aquaphor Topaz.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií