Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ARCHOS Diamond Selfie Lite

Zobraziť katalóg
ARCHOS Diamond Selfie Lite
Mobilný telefón 5.5 "IPS 1920x1080, procesor Qualcomm MSM8937 Octu Core, RAM 3GB, interná pamäť 16GB, microSDXC až 128GB, fotoaparát 16MPx + 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microUSB, OTG, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Nano SIM), batérie 3000mAh, Android 6.0
Kód:  ARCH01003a Produktové číslo:  ARCDIAMONDSELFIELITE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARCHOS Diamond Selfie Lite

vlastnosti telefónu

155 mm

vypnuté
ARCHOS Diamond Selfie Lite

76,6 mm

vypnuté
ARCHOS Diamond Selfie Lite

7,7 mm

Hmotnosť telefónu: 184 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

12 hodín hovoru

výdrž batérie

MicroSim

nano a micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

76,6 × 155 × 7,7 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 MPx

fotoaparát

Připojení

50 Mb / s LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

184 g

hmotnosť telefónu

ARCHOS Diamond Selfie Lite je Dual SIM smartphone, ktorý splní očakávania priaznivcov veľkých a výkonných mobilných telefónov. Vnútri tohto čierneho obra s 5,5 "Full HD IPS dotykovou obrazovkou sa nachádza výkonný 8jádrový procesor Qualcomm MSM8937 pracujúci na frekvencii až 1,4 GHz. Na hranie hier či sledovanie náročných videí je telefón doplnený o grafický čip Adreno 505. Objemná 3GB pamäť RAM sa postará o plynulý chod systému Android 6.0 Marshmallow. O zhotovovanie kvalitných fotografií sa stará 16MPx fotoaparát, telefón ale vyniká najmä predné selfie kamerou s rozlíšením 8 MPx.

kľúčové vlastnosti

  • Dobrý pomer ceny a výkonu
  • 8MPx predná selfie kamera
  • Kvalitný Full HD displej s technológiou IPS
  • Výkonný hardvér, ktorý sa stará o svižný chod zariadenia
  • LTE rýchly internet, navyše s funkciou Dual SIM

Päť a pol palca priestoru

Prirodzené farby definuje IPS technológie použitého displeja. Ten má rozlíšenie Full HD a jeho uhlopriečka je 5,5 ", máte teda dostatok priestoru pre pohodlné surfovanie alebo sledovanie videí. Osem jadier procesora a 3GB operačná pamäť sa postarajú svižné spracovanie všetkých výpočtových úkonov. K takejto porciu výkonu je nutný poriadny zdroj energie.Aby ste mohli pracovať dlho, výrobca telefón osadil 3000mAh batériou, ktorá zvládne až 12 hodín hovoru a nečinné zariadení udrží pri živote až 300 hodín.

lepšie selfie

ARCHOS Diamond Selfie Lite cielia predovšetkým na milovníkov autoportrétov. Predná kamera má totiž nadštandardné rozlíšenie 8 MPx, fotky z nej budú teda detailnejšie. V zlých svetelných podmienkach vám môže pomôcť zvláštne prisvietenie bielou obrazovkou displeja. Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 16 MPx, vybavený je automatickým zaostrovaním a přisvětlovacím LED bleskom. Ak radi fotíte, zaiste budete radi nosiť svoje fotky stále pri sebe. Interné úložisko má kapacitu 16 GB a ak by vám nestačilo, rozšíriť ho môžete microSDXC kartou o ďalších až 128 GB.

Moderné Android 6.0 Marshmallow

Podpora rýchleho LTE internetu je samozrejmosťou, rovnako ako WiFi, GPS, Bluetooth a tiež FM rádio. Pre zabránenie vstupu neoprávnených osôb k vašim dátam, je telefón vybavený čítačkou odtlačkov prstov umiestnenou na chrbte telefónu. Operačným systémom je Google Android v najnovšej verzii 6.0 Marshmallow az obchodu Google Play si do neho môžete stiahnu milióny aplikácií. 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat. V popisu je napsáno, že toto zařízení má 4jádrový procesor, ale když jsem si přečetl bližší specifikace tak jsem se dočetl, že počet jader je 8. Tak se ptám jaký údaj je pravdivý?

Dobrý den, mám stejný problém jako předchozí zákazník. Mikrofon je velmi blbě slyšet. Zajímavé je, že když telefon restartuji mikrofon funguje cca 10 minut normálně a pak se zase ztlumí. Prosím o radu.

Diskusia a poradňa k ARCHOS Diamond Selfie Lite
Príslušenstvo pre ARCHOS Diamond Selfie Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARCHOS Diamond Selfie Lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARCHOS Diamond Selfie Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARCHOS Diamond Selfie Lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARCHOS Diamond Selfie Lite.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií