AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ARCTIC CERAMIQUE 2 – Ceramic Thermal Compound (2,7 g)

Zobraziť katalóg
ARCTIC CERAMIQUE 2 – Ceramic Thermal Compound (2,7 g)
Teplovodivá pasta – pod chladič, elektricky a kapacitne nevodivý, iba keramické zložky
Kód:  CA087a Produktové číslo:  CMQ2-2.7G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARCTIC CERAMIQUE 2 – Ceramic Thermal Compound (2,7 g) Predaj skončil

ARCTIC CERAMIQUE 2 – Ceramic Thermal Compound (2,7 g)

Kvalitná teplovodivá pasta od spoločnosti Arctic Silver je veľmi hustá zmes na keramickej báze. Arctic Ceramique 2 je vhodná pod ľubovoľné chladiče na procesory. Vďaka jedinečným vlastnostiam je vhodná aj pre tie najvýkonnejšie procesory na trhu. Táto pasta sa skladá z ojedinelej kombinácie 3 zložiek a neobsahuje žiadne kovové častice.

Kľúčové vlastnosti teplovodivej pasty ARCTIC CERAMIQUE 2

  • Arctic Ceramique 2 je navrhnutá tak, aby maximálne držala svoj tvar
  • Je vhodná pre akékoľvek typy procesorov a chladenie
  • Exkluzívna kombinácia 3 zložiek
  • Jedno balenie obsahuje 2,7 g zmesi
  • Výrobca zaručuje dlhodobú spoľahlivosť

Materiálové riešenie teplovodivej pasty

Arctic Ceramique 2 sa rovnako ako predchádzajúca verzia skladá z 3 špeciálnych zložiek, a to presnejšie z oxidu hliníka, oxidu zinočnatého a nitridu bóru. Tieto zložky zaručujú najtenšiu možnú vrstvu s maximálnym výkonom. Výrobca využil u tohto modelu ultra vysoké strihové miešanie, čo zaručuje ešte viac homogénnej suspenzie. Ceramique 2 neobsahuje žiadne kovové alebo iné elektricky vodivé materiály. Ide o čistý elektrický izolátor, ktorý nie je elektricky vodivý ani kapacitný.

Proces tuhnutia a zaručenie výkonu

Konzistencia Arctic Alumina je navrhnutá pre jednoduché použitie v tenkej rovnomernej vrstve. Počas počiatočného použitia CPU sa zlúčenina sama vylepšuje, aby zvýšila plnenie mikroskopických častí a zaistila najlepší fyzický kontakt medzi chladičom a jadrom CPU. Potom zmes zľahka zaľahne a počas nasledujúcich 50 – 200 hodín používania dokončí svoj tuhnúci proces. Návod na aplikáciu zmesi je súčasťou balenia.

 
Poznámka:
» Všetky teplovodivé pasty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARCTIC CERAMIQUE 2 – Ceramic Thermal Compound (2,7 g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARCTIC CERAMIQUE 2 - Ceramic Thermal Compound (2,7g). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARCTIC CERAMIQUE 2 - Ceramic Thermal Compound (2,7 g). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARCTIC CERAMIQUE 2 - Ceramic Thermal Compound (2,7 g). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARCTIC CERAMIQUE 2 - Kerámia hővezető paszta (2,7 g).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií