Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ARDES 4R09

Zobraziť katalóg
ARDES 4R09
Elektrický ohrievač – vhodné do miestnosti 60m3, 2000W, 9 rebier, 3 stupne výkonu 800/1200/2000W, funkcia proti zamrznutiu, 4 kolieska, držadlo
Kód:  ARDTOP23 Produktové číslo:  4R09

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARDES 4R09

Potrebujete si prikúriť počas chladných zimných večerov alebo chcete vstávať do teplého rána? V tom prípade nám dovoľte predstaviť vám toto elektrické kúrenie, ktoré vaše požiadavky vyslyší do najmenšieho detailu. Svojmu užívateľovi ponúkne bezproblémovú a bezúdržbovú prevádzku a tiež vkusný vzhľad so zaoblenými hranami, ktorý pekne doplní každý interiér. Ideálny je všade tam, kde nie sú dostupné iné zdroje tepla než elektrické a vhodný je aj na vyhriatie málo vyhrievanej miestnosti v domácom prostredí aj v kancelárii.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn zapadne do akéhokoľvek interiéru
  • Bezúdržbová prevádzka
  • Určené do miestnosti s výmerou do 60 m3
  • 3 stupne výkonu 800, 1 200, 2 000 W
  • Jednoduchý transport zabezpečujú kolieska a držadlo

Vysoký výkon

9 vykurovacích rebier a maximálny výkon 2 000 W sa postarajú o účinné vyhriatie miestnosti 60 m3 tak, aby ste si mohli užiť príjemné tepla domova. Plynule si nastavte teplotu na otočnom regulátori tak, ako vám to vyhovuje. Na výber máte hneď z troch výkonnostných stupňov (800, 1 200, 2 000 W). Aj dlho po vypnutí prístroj vyhrieva, čím sa ušetrí na spotrebe. Špeciálne termické otvory zefektívňujú kúrenie na maximum. Poteší tichý chod, preto sa zariadenie hodí aj do spální alebo detských izieb, kde nebude nikoho rušiť.

Maximálna bezpečnosť a pohodlie

Výrobca kladie veľký dôraz na bezpečnosť, preto je kúrenie vybavené funkciou proti zamrznutiu. 4 pojazdné kolieska a praktické držadlo uľahčujú obsluhu a prenášanie prístroja. Zaoblený tvar rebier znižuje riziko detských úrazov a vy tak môžete zostať viac v pokoji. Nezostáva než si užiť vyhriatu miestnosť presne podľa vašich predstáv. 

Parametre a špecifikácia

Vykurovací výkon
2 000 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!
Funkcie
S Anti-Freeze Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Vykurovací výkon
2 000 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S Anti-Freeze Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky radiátory
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakým způsobem se připojuje topení do elektřiny? Je to na klasickou zásuvku nebo je zapotřebí odbornější pomoci? Děkuji.

Diskusia a poradňa k ARDES 4R09
Príslušenstvo pre ARDES 4R09 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ardes 4R09. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARDES 4R09. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARDES 4R09.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií